Nieuwsbrief mei 2022 – Reiki 1 kinderen & meditatie cursus

Reiki 1 voor kinderen   25 & 26 juni 2022
Één keer per jaar geven wij een Reiki cursus voor de kinderen! Op 25 en 26 juni is het alweer bijna zo ver. 

Waarom zou een kind de reiki cursus willen volgen?
Kinderen ervaren een wereld vol prikkels, van televisie tot school, het ouderlijk huis tot hun vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast worden ook de gewone dingen als school, het maken van nieuwe vrienden, onderhouden van relaties en neerzetten van zichzelf als mens, onbewust (soms bewust) als stress factor ervaren. Reiki is ondersteunend hierin omdat het ’t kind weer terugbrengt naar zichzelf, in het hier en nu. 
Reiki brengt terug naar de eenvoud.
Het hebben en gebruiken van Reiki laat het kind voelen hoe lichaam en geest samenwerken, hoe eenvoudig het is om zich weer ‘normaal’ te voelen waardoor het zelfvertrouwen toeneemt. Daarnaast leert het kind al jong wat elke ervaring en gedachte met ze doet, hoe dat in hun handen voelt en hoe ze met dat met reiki weer kunnen herstellen; reiki zorgt ervoor dat ze de eenvoud van het leven weer ervaren. 
basbuis ReikiKinderklaskopie 1 - - Nieuwsbrief mei 2022 - Reiki 1 kinderen & meditatie cursus
foto afronding vorige groep 

De Reiki klas voor kinderen is geschikt vanaf 8 jaar tot een jaar of 15 (daarboven kunnen ze de klas voor volwassenen ook bijwonen).
De lesstof is geheel identiek, alleen zijn de onderwerpen wat afgestemd op de leeftijd. Onze Reiki kinder cursus wordt gegeven door onze ervaren docente Nancy Pistolozzi.
Zie meer info:
 
Leren Mediteren   18 & 19 juni
Wil je meer te weten komen over mediteren. Op 18 en 19 juni geven wij een cursus om je kennis te laten maken en te leren mediteren.  

Wil je beginnen met mediteren?
Misschien heb je geprobeerd te beginnen, maar kun je de discipline gewoon niet vinden, of weet je niet goed hoe je moet beginnen. Als dat je geval is, bent je hier aan het juiste adres. Wij will je kennis laten maken met een 2 daagse meditatie cursus vol diverse technieken.  basbuis Meditatieleraaropleidinggroepkopie 1 - - Nieuwsbrief mei 2022 - Reiki 1 kinderen & meditatie cursus 
Mediteren kent diverse wetenschappelijke voordelen waaronder: 
* verlagen van stress 
* beheersen/ controleren van angst
* slapeloosheid* verminderen geheugenverlies
* bestrijden van verslavingen* kan de bloedruk verlagenen nog veel meer!! 

Tijdens deze meditatie cursus die ook zeer geschikt is voor beginners komen de volgende onderdelen aan bod.Meditatietechnieken / Innerlijke stilte technieken / Ontspanning, Mindfulness / Actieve meditaties / Bewustwordings meditaties. 

Zie meer info:

Veel kracht en liefde toegewenst.
Het Nederlof team
Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto Aurahealing-scannen-Chakra-1

Chakra healing: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Feng Shui inrichting-eettafel

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Ontdek-Feng-Shui

Ontdek Feng Shui: De energieke reis naar harmonie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die draait om de harmonieuze inrichting van je leefomgeving. Het streeft naar een betere stroming van energie, bekend als “chi”, door middel van onderbouwde principes, om zo welzijn, geluk en succes aan te trekken.

Reiki behandelingen-Nederlof Centrum

Het wonder van Reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is als een rustgevend en vaak diep verzachtend avontuur. Tijdens zo’n sessie ligt de ontvanger comfortabel gekleed op een massagetafel, terwijl de Reiki-beoefenaar zachte aanrakingen op specifieke delen van het lichaam toepast.

Feng Shui opleiding - Yin yang

ZOMERNIEUWS Nederlof Centrum   2023

Eindelijk is het zover! We zijn verheugd en enthousiast om onze langverwachte digitale Feng Shui Adviseur opleiding te lanceren! Met trots presenteren we jou een unieke kans om je onder te dompelen in de eeuwenoude kunst van Feng Shui!

Birgit de Heij bakfestijn winnares

Birgit de Heij wint het Sanquin Bakfestijn

Orthomoleculaire Voedings docente Birgit de Heij wint Bakfestijn!
Na ruim 200 inzendingen, duizenden stemmen en beoordeling door onze jury, kwamen op 27 juni 5 finalisten bij elkaar in het Miele Experience Center om hun traktatie te bakken en te presenteren.

Pin It on Pinterest