Chakra healing: Ontdek de energetische essentie van balans

Verdieping in Chakrahealing binnen de opleiding

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide Aurahealing opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen in het holistische en energetische weefsel van ons menselijk bestaan. Net zoals ledematen en hoofd integraal verbonden zijn met ons lichaam, zijn chakra’s van onschatbare waarde voor ons fysieke welzijn en ons energiesysteem.

Energiecentra in evenwicht

In het lichaam en het energieveld bewegen zeven energiecentra als dynamische wielen, elk vertegenwoordigt een uniek facet van ons totale energiesysteem. Deze centra, zowel intern als extern ten opzichte van ons fysieke gestel, strekken zich uit aan de voor- en achterzijde. Sommige mensen kunnen zelfs met behulp van handen of een pendel de status van een centrum waarnemen. Deze knooppunten zijn nauw verweven met zowel het zenuwstelsel als de endocriene klieren, strategisch gelokaliseerd in de nabijheid van specifieke energiepunten.

Energetische verstoringen en chakrahealing

Energiecentra beperken zich niet tot het fysieke lichaam; ze reiken uit in het auraveld en fungeren als een cruciale verbindingslijn. Verstoringen, zoals voeding of mentale spanning, manifesteren zich in deze energiecentra en reflecteren vervolgens in het aura. Omgekeerd zullen verstoringen in het aura, geïnduceerd door de leefomgeving, interacties met anderen, straling en andere factoren, na verloop van tijd ook invloed hebben op één of meerdere chakra’s. Hieruit vloeit voort dat een holistische benadering vereist is, waarbij zowel aura, lichaam als deze energiecentra behandeld en in balans gebracht worden tijdens een chakrahealing.

Chakrahealing in actie

Een chakrahealing op energetisch niveau omvat het in balans brengen van het aura door middel van aanraking, zuivering van energie, en het bevorderen van de vrije stroom van liefdevolle energie door het lichaam. Elke behandeling draagt bij aan het steeds verder in evenwicht brengen van het energiesysteem.

Foto Aura-scannen-Chakra 3
Foto-healing-Aura-Chakra-5

Chakra healing in de opleiding

Binnen onze opleiding verdiep je je niet alleen in de basisprincipes van energetische systemen, maar leer je ook hoe je een grondige energetische diagnose stelt en het evenwicht herstelt. Met een diversiteit aan technieken begeleid je individuen op hun pad naar persoonlijke ontwikkeling en herstel. De opleiding omvat het analyseren van energetische onevenwichtigheden, het in balans brengen van energiestromen, het uitvoeren van energetische correcties als essentieel onderdeel van helende processen, en het verstrekken van inzichten op basis van de vastgestelde diagnose. Deze holistische benadering biedt diepgaande kennis en vaardigheden op het gebied van chakrahealing. Ontdek de transformerende invloed van deze energiecentra en bevorder harmonie in lichaam en geest.

  • Je leert diagnose stellen (afwijkingen in kaart brengen)
  • Leren balanceren van de chakra’s
  • Energetisch repareren als deel van chakrahealing
  • Je kunt de cliënt een reading geven naar aanleiding van de diagnose

Het pad naar persoonlijke transformatie

Energetische heling speelt een onschatbare rol in onze methode, omdat energiecentra, beladen met ervaringen, herinneringen en blokkades, in meer of mindere mate andere punten van energie beïnvloeden, wat resulteert in een stagnatie van levensenergie. In de chakra’s module leer je niet alleen een grondige energetische diagnose te stellen, maar ook om deze energiecentra te helen en energetisch te repareren. Een arsenaal van technieken ondersteunt jou bij het achterlaten van de cliënt in een staat van heelheid en bevordert persoonlijke groei.

Ontdek de intrigerende verbanden tussen energiecentra en het auraveld, en leer hoe je de stromen van energie in dit veld in balans kunt brengen. De combinatie van energetische heling bestaande uit chakrahealing en aurahealing biedt een holistische benadering, waardoor je een dieper begrip ontwikkelt van het subtiele samenspel tussen lichaam, energieveld en spirituele groei.

Inbegrepen bij de Aurahealing opleiding

18 Lesdagen: Onder begeleiding van een professionele docent die je actief ondersteunt in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Syllabus: Een uitgebreid naslagwerk dat je helpt tijdens de opleiding en daarna.
Digitale leeromgeving: Toegang tot onze academie met aanvullende materialen en huiswerkopdrachten die je verdere verdieping en oefening bieden.
Gratis praktijkmodule: Je ontvangt kosteloos een aanvullende module, specifiek gericht op de praktijk, ter waarde van € 180,-. Meer info>>
AuraTouch oefendag: Inclusief praktijk oefendagen voor studenten van de aurahealing opleiding.
Certificaat: De opleiding wordt afgesloten met een erkend certificaat.

 

 

www.aurahealing.nl

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Foto na Feng Shui inrichting-2

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Ontdek-Feng-Shui

Ontdek Feng Shui: De energieke reis naar harmonie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die draait om de harmonieuze inrichting van je leefomgeving. Het streeft naar een betere stroming van energie, bekend als “chi”, door middel van onderbouwde principes, om zo welzijn, geluk en succes aan te trekken.

Reiki behandelingen-Nederlof Centrum

Het wonder van Reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is als een rustgevend en vaak diep verzachtend avontuur. Tijdens zo’n sessie ligt de ontvanger comfortabel gekleed op een massagetafel, terwijl de Reiki-beoefenaar zachte aanrakingen op specifieke delen van het lichaam toepast.

Feng Shui opleiding - Yin yang

ZOMERNIEUWS Nederlof Centrum   2023

Eindelijk is het zover! We zijn verheugd en enthousiast om onze langverwachte digitale Feng Shui Adviseur opleiding te lanceren! Met trots presenteren we jou een unieke kans om je onder te dompelen in de eeuwenoude kunst van Feng Shui!

Birgit de Heij bakfestijn winnares

Birgit de Heij wint het Sanquin Bakfestijn

Orthomoleculaire Voedings docente Birgit de Heij wint Bakfestijn!
Na ruim 200 inzendingen, duizenden stemmen en beoordeling door onze jury, kwamen op 27 juni 5 finalisten bij elkaar in het Miele Experience Center om hun traktatie te bakken en te presenteren.

Open dag meditatie opleiding

Open dag Meditatieleraar opleiding 2024

Als je interesse hebt in de opleiding Professioneel Meditatieleraar en daar nog niet voor ingeschreven staat, is er nu een ideale gelegenheid om je te oriënteren. We nodigen je van harte uit voor de open dag van onze meditatieleraar opleiding!

Pin It on Pinterest