Vragen opleiding Auratouch aura & chakra healing opleiding

Aura- en chakrahealing – zowel inhoudelijk als praktisch
Over Nederlof CentrumContact

Ik zie geen aura of chakra's, is dat een bezwaar?

Het is niet nodig dat je het aura of chakra’s kunt zien, voelen, waarnemen of wat ook. Binnen de aura- en chakra healing opleiding ga je deze daadwerkelijk waarnemen. En deze vorm van ‘waarnemen’ gaat ver voorbij het zien met de ogen.

Ik weet niet zeker of ik de aanbetaling op tijd kan voldoen

De aanbetaling is belangrijk. Het gaat om een stuk toewijding, zodat we weten dat een deelnemer echt meedoet. Anders weigeren we mensen (de opleiding is vaak vol) die anders toch hadden kunnen meedoen. Als je contact met ons opneemt kan er echter altijd een oplossing worden gevonden, bijvoorbeeld een aantal termijnen. We verwachten wel dat de deelnemers zich houden aan de afspraken.

Wat zijn de beperkingen, wanneer kun je de opleiding niet volgen?

Wat beperkend kan zijn, is de houding ‘ik weet alles al’. Vele deelnemers hebben geen healing achtergrond, en sommigen zijn wel al geschoold in één of meerdere methodes. Auratouch is daadwerkelijk anders en veel uitgebreider. Het is belangrijk om een open hart en een toegankelijke geest te hebben…

Wordt deze opleiding ook ergens anders gegeven?

Er is in Europa maar één opleiding zoals deze. En deze is altijd in Almere. Een overgroot deel van de deelnemers komt van buiten de regio; Friesland, Limburg, België, Duitsland, Frankrijk en verder. Op de site van het Nederlof Centrum staat een lijst van b&b en hotels, bij ‘over ons’ en ‘locaties’.

Wat als ik een keer een les echt niet kan bijwonen?

We vragen je om echt elke les aanwezig te zijn. Mocht het onverhoopt een keer gebeuren dat je echt niet kunt, dan is daar uiteraard een passende oplossing voor in de vorm van een inhaalles. Dit onderwerp komt dan ook aan de orde tijdens lesdag 1. Voor meer informatie over lessen missen vind je onder de tab bij vragen.

Ik heb alleen reiki 1, is dat genoeg?

Eén degelijke en kwalitatief hoogwaardige eerste graad binnen de Usui methode, is soms meer waard dan een groot aantal graden. Het zit niet zozeer in de kwantiteit, maar in de kwaliteit.

Wat is het nut van de Shin-Do training? 


De AuraTouch aura- en chakra healing opleiding is een opleiding waar systeem in zit. Daardoor werkt het zo krachtig en is het voorspelbaar en betrouwbaar. Shin-Do is de methode om krachtig, gericht, en met een heldere intentie met energie te kunnen werken. Er is altijd een Shin-Do weekend-training vlak voor de aanvang van het 1e lesjaar, en we houden altijd een paar extra plekken vrij voor aankomende healers. Ook als er ‘vol’ bij staat. Neem dan contact op. Het kan uiteraard ook eerder, en bij uitzondering (als het niet anders kan) kan het tijdens de eerste twee/drie lesmaanden.

Hoeveel huiswerk en studie uren brengt het met zich mee? 


Bijna alle deelnemers zijn werkend, of hebben de taak van verzorger, alleenstaande ouder of een andere tijd- of aandacht vragende levenstaak. Het is er gewoon naast te doen, daar is het programma op ontworpen. Het geven van een aantal behandelingen per maand is genoeg om het geleerde in praktijk te brengen. Verder is er sprake van de stof doorlezen (uit het hoofd leren is echt overbodig en enige vragen beantwoorden. De opleiding is heel praktisch van aard; alles wat je leert kun je ook echt toepassen! Meestal dezelfde dag al.

Wordt er binnen de opleiding ook aandacht gegeven aan Aurareading?

De opleiding gebruikt reading (‘lezen’) van het auraveld en van de chakra’s als basis en kent bij ons meerdere toepassingen; Reading komt terug op technisch gebied. Daarbij kan je denken aan het echt in detail in kaart brengen van het auraveld en van de chakra’s, zodat je weet wat er aan de hand is en waar de afwijkingen zitten, zodat je een mooie keuze kunt maken in de toe te passen technieken. En het komt terug in de vorm van lezen en interpreteren van wat je waarneemt en het geven van adviezen.

Waar kan ik de lesdata van elke opleiding vinden?

De lesdata van alle lopende en aankomende opleidingen kan je vinden bij

  • Klik op tabblad student (menu rechtsboven)
  • ‘Agenda-archief’
  • Daar klik je de juiste opleiding aan (startdatum)

Pin It on Pinterest