Cursussen

Nederlof Centrum is een geregistreerd onderwijs instituut (CRKBO), en aangesloten bij het KTNO, Reiki Ryoho en de internationale Reiki Alliance.

Over Nederlof CentrumAanmelden
Reiki cursus

Reiki cursus

Reiki is een van oorsprong Japanse heelkunst en kent 3 graden. Elke graad staat voor een bepaald Reiki niveau van kracht, kunnen en ervaren. Na de 1e graad Reiki cursus ben je in staat de Reiki energie onbeperkt door te geven – zonder dat het jou energie kost. Ook kun je na de Reiki cursus jezelf behandelen.

Shin-Do Cursus

Shin-Do Cursus

Shin-Do brengt innerlijke kracht. Leer in de Shin-Do cursus hoe je die kunt gebruiken. Elk mens heeft het in zich krachtig te zijn, succesvol en te weten wat je wilt! Hoe wordt je krachtig, wat doe je met die kracht. Hoe kun je deze kracht bij je houden en voorkom je dat het verdwijnt naar anderen en naar situaties om je heen.

Overvloed cursus (binnenkort)

Overvloed cursus (binnenkort)

Het geheim van Geld Kracht Liefde – creëren en verzorgen van je staat van overvloed. Ons leven, de mate van overvloed in materie, gezondheid, relaties, het creëren maar ook het behouden daarvan is door jou zelf te veranderen. Middels bewuste kennis van de drie natuurwetten van geld kracht & liefde.

Reiki 2 cursus

Reiki 2 cursus

Je kunt met reiki 2 op afstand behandelen en (in tegenstelling tot de eerste graad reiki cursus) heel direct werken aan je spirituele groei, bijvoorbeeld door het opheffen van blokkades, angsten en onzekerheden.

Meditatie cursus

Meditatie cursus

Deze meditatie cursus heeft alles in zich om jou te stimuleren en te ondersteunen op jouw meditatieve en spirituele pad. Een meditatie cursus met prettige, voedende en krachtige meditatietechnieken. Ook zeer geschikt voor beginners.

Aromatherapie cursus

Aromatherapie cursus

Aromatherapie is een therapievorm die zelfstandig maar ook naast Reiki, healing en vele andere werkvormen zijn plaats gevonden heeft. Elke plant, elke bloem heeft zijn werking…

Reiki 1 Kinderen

Reiki 1 Kinderen

Kinderen ervaren een wereld vol prikkels, van televisie tot school, het ouderlijk huis tot hun vriendjes en vriendinnetjes. Reiki is ondersteunend hierin omdat het ’t kind weer terugbrengt naar zichzelf, in het hier en nu. 

Pin It on Pinterest