Blog: Reiki en invloed op het leven

Reiki en invloed op het leven

Mikao Usui, de grondlegger van Reiki schreef: 
Reiki, een geheime weg om meer geluk in je leven te verkrijgen. 
Het is interessant te weten dat geluk in de meeste Aziatische landen staat voor geluk, liefde, overvloed, rijkdom en gezondheid, kortom alle mooie zaken in het leven. 

Hawayo Takata, de 3e opvolger van de grondlegger van de reiki methode, zei:
Don’t make Reiki your business; but integrate Reiki into your business. 
Ofwel integreer reiki en datgene waar het voor staat in alles wat je doet.

Reiki is een methode die niet alleen leidt tot het ontvangen en doorgeven van de reiki energie middels handoplegging. 
De Reiki methode is van huis uit een pad naar verlichting. En verlichting wil zeggen minder ego, meer geluk, meer overvloed ervaren, meer liefde, zachtheid en vrede in je leven brengen. 

Je kent vast wel de spreuk ‘er is geen weg naar geluk, geluk is de weg’.
Deze is absoluut waar. Het lastige is echter dat je het geluk waar je naar verlangt, alleen krijgt als het geluk al een deel van je is. 
Maar juist op de momenten dat je het niet hebt, voel je het ook niet. 
Daarom leidt de ene positieve ervaring tot de volgende positieve ervaring en een negatieve snel naar de volgende negatieve ervaring… 
Dit is waar Reiki een groot verschil maakt. Alleen al het opleggen van de handen op je lichaam, of voor gevorderden het sturen van reiki naar jezelf, vervult je met innerlijke vrede, liefde en zachtheid. En zoals je weet, lichaam volgt geest en geest volgt lichaam. Dus zodra je fysieke lichaam die innerlijke staat bereikt, is de geest ook in die toestand. Het effect daarvan is dat je dan geluk, liefde en overvloed aantrekt, in plaats van afstoot. 

Reiki zorgt daarom bij veel mensen voor sensationele veranderingen; liefde, overvloed, innerlijke rust en vrede, je draai vinden qua carrière, het zijn allemaal belangrijke onderwerpen die met reiki makkelijker zijn om te integreren.

Meer informatie reiki cursus>>

Erkend door Reiki Ryoho

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto Aurahealing-scannen-Chakra-1

Chakra healing: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Feng Shui inrichting-eettafel

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Ontdek-Feng-Shui

Ontdek Feng Shui: De energieke reis naar harmonie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die draait om de harmonieuze inrichting van je leefomgeving. Het streeft naar een betere stroming van energie, bekend als “chi”, door middel van onderbouwde principes, om zo welzijn, geluk en succes aan te trekken.

Reiki behandelingen-Nederlof Centrum

Het wonder van Reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is als een rustgevend en vaak diep verzachtend avontuur. Tijdens zo’n sessie ligt de ontvanger comfortabel gekleed op een massagetafel, terwijl de Reiki-beoefenaar zachte aanrakingen op specifieke delen van het lichaam toepast.

Feng Shui opleiding - Yin yang

ZOMERNIEUWS Nederlof Centrum   2023

Eindelijk is het zover! We zijn verheugd en enthousiast om onze langverwachte digitale Feng Shui Adviseur opleiding te lanceren! Met trots presenteren we jou een unieke kans om je onder te dompelen in de eeuwenoude kunst van Feng Shui!

Birgit de Heij bakfestijn winnares

Birgit de Heij wint het Sanquin Bakfestijn

Orthomoleculaire Voedings docente Birgit de Heij wint Bakfestijn!
Na ruim 200 inzendingen, duizenden stemmen en beoordeling door onze jury, kwamen op 27 juni 5 finalisten bij elkaar in het Miele Experience Center om hun traktatie te bakken en te presenteren.

Pin It on Pinterest