Nieuwsbrief februari 2023

Westerse reiki en Japanse reiki cursus

Feitelijk is het meer traditioneel reiki tegenover afgeleide reiki. De Japanse traditionele reiki leer staat voor diepgang, kracht, innerlijke wijsheid. Nu woon je misschien in een Westers land of bent al wat ‘verwesterd’. Dan zit het vaak in de cultuur verankerd dat alles snel moet. Dit is waar het grootste verschil tussen Westerse reiki en Japanse reiki tot uiting komt; diepgang, kracht en innerlijke wijsheid kun je niet in enkele uren of een enkele dag verwerven. Reiki is als methode op zich al een verrassend snel te leren methode. Waar krijg je de kracht om te helen en de energie door te geven aan jezelf of anderen in slechts twee dagen? Dat is op zich al de kracht van de methode. De reiki cursus nog sneller willen en afwijken van de leer van je voorgangers, is niet verstandig. 

Het Nederlof Centrum geeft de reiki cursus zoals de opvolgers van de grondlegger het doorgaven; verdeeld over 4 dagdelen, in een weekend. De reiki cursus in een heel weekend ervaren geeft jou als student de optimale omstandigheden om reiki te leren, zodat je aan het eind van de reiki cursus naar huis gaat met de echte reiki kracht in je handen. Lees verder>>

Aurahealing Opleiding – Start 22 april 2023

In de maand april start de ziel essentie rakende AuraTouch opleiding weer! Dezelfde bewezen opleiding als altijd, met kleinere groepen en prachtige resultaten. Een all-round opleiding om een echte healer te worden, zowel voor anderen als voor jezelf natuurlijk.

  • .Aurahealing, reading en healing
  • Chakrahealing, reading en healing
  • Kleurenleer, reading en healing
  • Karakterstructuren
  • Speciale healing technieken
  • Channeling
  • Core Sjamanisme waaronder: krachtdier essentie, storende energieën verwijderen, zielsdelen herstellen

De opleiding is een groots cadeau aan jezelf! Voor de startdatum in april zijn nog wat plekken vrij. Zie hier voor meer informatie>>  

Workshop Overvloed met succes afgerond!

Onze Overloed workshop van januari is met succes afgerond. Na alle positieve berichten hebben wij een nieuwe datum aan onze agenda toegevoegd. Voor het weekend van 23 en 24 september 2023 kan men zich weer aanmelden. Het zijn kleine groepen waardoor er genoeg tijd is voor meer diepgang en persoonlijke aandacht. Wees er op tijd bij want de plekjes zijn beperkt.

Dus wil je ook weten hoe je overvloed op elk niveau in je leven kunt brengen, en hoe je deze overvloed ook kunt behouden, dan raden we deze workshop absoluut aan! klik hier voor meer informatie>> 

Aromatherapie cursus – 01 april 2023

Aromatherapie wordt wel ‘genezen met geuren’ genoemd. Er wordt gewerkt met extracten van planten, die een duidelijke hoeveelheid etherische olie bevatten, met een krachtige geur. De cursus aromatherapie start weer in April.

De cursus is praktisch van opbouw (je gaat tijdens de lesdag al mengen) en wordt gegeven door Sonja Tobe. De procedure van mengen, manieren om oliën in te zetten, wat zijn vette plantenoliën, maceraten en hydrolaten, hoe ruiken wij, veiligheid en contra indicaties, chemie in het kort, dosering oliën, toepassingen oliën, het mengen van oliën, tips en recepten. Alle producten en oliën mag je mee naar huis nemen. Deze cursus is op beroepsniveau en de studie-uren tellen mee voor het paramedisch Traject. klik hier voor meer informatie>>

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto-Aura-Chakra healing-1

Chakra healing: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Foto na Feng Shui inrichting-2

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Ontdek-Feng-Shui

Ontdek Feng Shui: De energieke reis naar harmonie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die draait om de harmonieuze inrichting van je leefomgeving. Het streeft naar een betere stroming van energie, bekend als “chi”, door middel van onderbouwde principes, om zo welzijn, geluk en succes aan te trekken.

Reiki behandelingen-Nederlof Centrum

Het wonder van Reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is als een rustgevend en vaak diep verzachtend avontuur. Tijdens zo’n sessie ligt de ontvanger comfortabel gekleed op een massagetafel, terwijl de Reiki-beoefenaar zachte aanrakingen op specifieke delen van het lichaam toepast.

Feng Shui opleiding - Yin yang

ZOMERNIEUWS Nederlof Centrum   2023

Eindelijk is het zover! We zijn verheugd en enthousiast om onze langverwachte digitale Feng Shui Adviseur opleiding te lanceren! Met trots presenteren we jou een unieke kans om je onder te dompelen in de eeuwenoude kunst van Feng Shui!

Birgit de Heij bakfestijn winnares

Birgit de Heij wint het Sanquin Bakfestijn

Orthomoleculaire Voedings docente Birgit de Heij wint Bakfestijn!
Na ruim 200 inzendingen, duizenden stemmen en beoordeling door onze jury, kwamen op 27 juni 5 finalisten bij elkaar in het Miele Experience Center om hun traktatie te bakken en te presenteren.

Pin It on Pinterest