Nieuwsbericht oktober


Reiki behandeldag voor Reiki 2 en Reiki Practitioner studenten
28 januari 2024 Almere

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren! Ben je een Reiki 2 beoefenaar of een Reiki Practitioner en heb je jouw cursus bij het Nederlof Centrum gevolgd? Dan bieden wij jou de exclusieve kans om jezelf verder te verdiepen in de wereld van Reiki.

  • De Reiki behandeldag is een hele dag waarbij er de ideale gelegenheid is voor:
  • Oefenen en behandelen: Een ideale setting om je technieken te verfijnen en direct in praktijk te brengen.
  • Vragen stellen: Dit is je kans om direct antwoord te krijgen van onze ervaren docenten.
  • Feedback: Ontvang waardevolle feedback om je vaardigheden te verbeteren.
  • Ervaringen delen: Deel je eigen ervaringen en leer van die van anderen in een warme, ondersteunende omgeving.

Tijden: 10:30 tot 16:00

kosten: €50,-

Of je nu wilt oefenen, vragen hebt, of gewoon heerlijk behandeld wilt worden. Deze Reiki behandeldag biedt het allemaal. Meld je snel aan en reserveer jouw plek voor deze bijzondere dag. We kijken ernaar uit om je daar te verwelkomen!

Reiki cursus-2-nederlof centrum

Extra Reiki 2 in de Roos
11 november 2023 Amsterdam


Op velen verzoeken hebben we fantastisch nieuws voor de Reiki liefhebbers in Amsterdam! Door de enorme vraag hebben we besloten een extra Reiki 2 cursus te organiseren bij de Roos. De groepsgrootte bij Reiki 2 cursussen zijn beperkt. De plekken zijn dus zeer gewild! Als je jouw Reiki reis naar het volgende niveau wilt tillen en de diepere lagen van deze oude helende kunst wilt ontdekken, wacht dan niet te lang.

Vol is écht vol. Schrijf je snel in en verzeker jezelf van een plek voor de Reiki 2 cursus bij de Roos in Amsterdam.

Roos-locatie


AuraTouch oefendag voor onze studenten en afgestudeerden
26 november 2023 Almere


De AuraTouch oefendag is speciaal opgezet voor studenten die momenteel de opleiding volgen of die de AuraTouch healing opleiding al hebben afgerond. Het is bedoeld voor studenten die de behoefte voelen om extra te oefenen of om kennis op te frissen.

De ideale gelegenheid voor:

  • Oefenen
  • Vragen stellen
  • Feedback
  • Ervaringen delen

Tijdens dit dagdeel wordt er geen nieuwe lesstof aangeboden, waardoor alle tijd volledig gericht kan zijn op het oefenen, het stellen van vragen en het delen met elkaar. Daarnaast is het een uitgelezen kans om zowel huidige medestudenten als afgestudeerden te ontmoeten buiten de reguliere lessen, zelfs uit andere groepen.

Tijden: 10:00 tot 13:00
kosten: gratisVeel kracht en liefde toegewenst
Team Nederlof

Reiki 1 course-positions-nederlof centrum

Reiki 1 course now also available in English!

Reiki 1 course now also available in English! We are excited to announce that our Reiki 1 course is now also available in English. Join us on for the first English session. We only give the English version once a year. Check our agenda for the available date.

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024 voltooid!

Afgelopen weekend hebben we na een reis van anderhalf jaar de certificaten voor meditatieleraar mogen uitreiken aan een mooie en toegewijde groep deelnemers. Dankbaar dat we als docenten dit pad naar meer inzicht en transformatie hebben mogen begeleiden.

Groepsfoto's 2024 nederlof centrum

Groepsfoto’s 2024

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie van harte feliciteren met het succesvol afronden van de cursus of opleiding. We hopen dat jullie de opgedane kennis en vaardigheden goed zullen blijven gebruiken en dat jullie blijven groeien, zowel persoonlijk als...
Nederlof nieuwsbrief logo

Nieuw! Twee aparte opleidingen AuraTouch – Nederlof Centrum

De 2 jarige opleiding AuraTouch healing bestond altijd al uit twee delen. Het zijn vanaf nu geheel zelfstandige opleidingen. De opleidingen zijn nu geheel los van elkaar en kunnen apart gevolgd worden. We presenteren twee AuraTouch opleidingen

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto-Aura-Chakra healing-1

Chakra’s: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Foto na Feng Shui inrichting-2

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Ontdek-Feng-Shui

Ontdek Feng Shui: De energieke reis naar harmonie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die draait om de harmonieuze inrichting van je leefomgeving. Het streeft naar een betere stroming van energie, bekend als “chi”, door middel van onderbouwde principes, om zo welzijn, geluk en succes aan te trekken.

Pin It on Pinterest