Opleidingen

Het centrum is een geregistreerd onderwijs instituut (CRKBO), en aangesloten bij het KTNO, Reiki Ryoho en de internationale Reiki Alliance.

Over Nederlof CentrumAanmelden
Opleiding Meditatieleraar

Opleiding Meditatieleraar

Word Professioneel Meditatieleraar/ begeleider op HBO niveau. Brede scholing, prachtige meditatietechnieken, overgedragen door uiterst ervaren meditatieleraren. Naast dat je wordt opgeleid tot meditatieleraar is deze opleiding meditatieleraar ook een spirituele transformatie als het gaat om je eigen proces.

Aura & Chakra healing opleiding

Aura & Chakra healing opleiding

AuraTouch Energetisch Healer is een unieke opleiding. Aurahealing, chakra-healing en reading zijn namelijk gewoon te leren. Er gaat een wereld voor je open! Deze opleiding is al 20 jaar uniek in zijn soort en stelt de deelnemer in staat om in 1 jaar tijd een professioneel all-round healer te zijn.

Sjamanisme & Channeling opleiding

Sjamanisme & Channeling opleiding

Ontdek de kracht van sjamanisme en de wijze lessen van spirituele gidsen. Technieken uit het core-sjamanisme en prachtig gidswerk – een opleiding vol persoonlijke groei en verdieping – als uitbreiding voor je healing praktijk en voor je eigen ontwikkeling.

Reiki Opleiding – Practitioner

Reiki Opleiding – Practitioner

De opleiding Reiki Practitioner is ideaal om jezelf na Reiki 1 en 2 verder te ontwikkelen in Reiki, in healing op professioneel niveau. Dat maakt de opleiding heel geschikt voor persoonlijke groei en de eigen praktijk. Je bent dan echt Reiki Therapeut. De opleiding is geaccrediteerd door Reiki Ryoho.

Feng Shui Opleiding

Feng Shui Opleiding

Ontdek de kracht van Feng Shui en het helen middels Chi energie. Creëer een leef- en werkomgeving die energieker, gezonder en gelukkiger maakt. Feng Shui creëert een leven vol overvloed en welzijn op alle gebieden. Deze opleiding kun je geheel thuis volgen en is direct toegankelijk

Shin-Do Master

Shin-Do Master

Als je toe bent aan je volgende stap, is Shin-Do master misschien wat voor jou. Verdieping, persoonlijke groei, echt leren hoe je een Shin-Do cursus geeft en anderen begeleidt. De opleiding start dit jaar in romantisch Denia, Spanje.

Reiki Master

Reiki Master

Het pad van Reiki masterschap is een van de grootst mogelijke stappen naar spirituele groei die je je kunt nemen. Als je dit besluit durft te nemen kies je voor spiritueel masterschap in je leven. Je verkrijgt de kracht om inwijdingen te verrichten en anderen in contact te brengen met de oer-traditie van Reiki Ryoho.

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Onze beroepsopleidingen zijn geaccrediteerd op HBO niveau, wat wil zeggen dat deze qua studie-uren en modules voorbereid zijn op het afsluitende Paramedische traject (voeding en medische basiskennis) om gecertificeerd te zijn als Paramedisch Natuurgeneeskundige.

Module Praktijkvoering – thuisstudie

Module Praktijkvoering – thuisstudie

Deze module praktijkvoering leert je precies dat wat je nodig hebt om praktisch en succesvol je praktijk op te zetten. Zowel voor een behandelpraktijk als een cursuspraktijk.

AuraTouch oefendag

AuraTouch oefendag

Een ochtend of middag speciaal voor de studenten die nu bezig zijn of afgerond met de AuraTouch aurahealing opleiding.

Opleiding Medische Basiskennis

Opleiding Medische Basiskennis

De beroepsopleidingen van het Nederlof Centrum hebben alle een KTNO accreditatie. Dat wil zeggen dat ze aangevuld met voeding en medische basiskennis recht geven op certificering als Paramedisch Natuurgeneeskundige.

Pin It on Pinterest