Reiki cursussen

Onze reiki cursussen zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in Reiki en zichzelf wil ontwikkelen op spiritueel vlak. Het Nederlof centrum geeft al ruim 30 jaar cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, en de Reiki cursussen zijn hier een belangrijk onderdeel van.

Reiki cursussen bij Nederlof centrum

De Reiki cursussen bij Nederlof centrum zijn opgebouwd uit verschillende levels. Bij elk level leer je nieuwe technieken en oefen je met het geven van Reiki behandelingen. De focus van de cursus ligt op het ontwikkelen van je intuïtie en het vergroten van je spirituele bewustzijn.

Tijdens de Reiki cursus wordt er aandacht besteed aan zowel de theoretische als praktische aspecten van Reiki. Je leert bijvoorbeeld over de geschiedenis van Reiki, de energiecentra in het lichaam en hoe je een behandeling geeft. Ook is er ruimte voor persoonlijke begeleiding en het stellen van vragen.

De inwijding

Een belangrijk onderdeel van de Reiki 1 cursus zijn de vier initiatie inwijdingen die je ontvangt. Dit zijn energetische overdrachten die je verbinden met de Reiki energie en je in staat stellen om deze energie te kanaliseren en door te geven aan anderen. Deze inwijdingen worden door een Reiki master gegeven en zijn een krachtige en bijzondere ervaring. Ook ben je in staat om je spirituele bewustzijn te vergroten en meer in contact te komen met je intuïtie. Kortom, de Reiki cursus bij het Nederlof centrum is een waardevolle ervaring voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen op spiritueel vlak en geïnteresseerd is in Reiki.

Erkende Reiki Masters

De Reiki cursussen bij Nederlof centrum worden gegeven door ervaren en gecertificeerde Reiki masters. Zij hebben zelf veel ervaring met het geven van Reiki behandelingen en hebben vele studenten opgeleid tot Reiki beoefenaars. De oprichters van het Nederlof centrum zijn ook de schrijvers van het Complete Handboek Reiki, wat een van de bestsellers is op het gebied van Reiki.

Jezelf verder ontwikkelen in Reiki

Naast de Reiki cursussen biedt Nederlof centrum ook diverse doorgroeimogelijkheden voor wie zich verder wil ontwikkelen in de Reiki-beoefening. Zo kun je na de Reiki 1 cursus doorgaan met de Reiki 2 cursus, waarin je dieper ingaat op de Reiki symbolen en hun betekenis, en leert werken op afstand en met de mentale/emotionele aspecten van de Reiki behandeling.

Reiki Practitioner-therapeut opleiding

Daarnaast biedt Nederlof centrum ook een Reiki Practitioner-therapeut opleiding. De opleiding Reiki Practitioner is ideaal om jezelf na Reiki 1 en 2 verder te ontwikkelen in Reiki, in healing op professioneel niveau. Dat maakt de opleiding heel geschikt voor persoonlijke groei en de eigen praktijk. Je bent dan echt Reiki Therapeut.

Reiki Master

Het pad van Reiki masterschap is een van de grootst mogelijke stappen naar spirituele groei die je je kunt nemen. Het is deze stap die je in staat stelt je eigen masterschap te creëren, de inwijdingen te verrichten, en anderen in contact te brengen met de traditie van Reiki Ryoho.

Tot slot

Reiki cursussen bij Nederlof centrum zijn een waardevolle ervaring voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen op spiritueel vlak en geïnteresseerd is in Reiki. Of je nu al bekend bent met Reiki of er nog helemaal nieuw in bent, de cursus biedt een stevige basis en een veilige omgeving om te leren en te groeien. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de kracht van Reiki!

Hier vind je meer informatie over de data, tijden en de kosten>>

Ook kun je contact opnemen met info@nederlofcentrum.nl als je nog vragen hebt of meer informatie wilt.

Als je geïnteresseerd bent in de Reiki cursus bij Nederlof centrum, dan kun je je eenvoudig aanmelden via onze website.

www.nederlofcentrum.nl – www.aurahealing.nl – www.foundationregister.nl

Reiki cursussen-Reiki teken schilderij
Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto Aurahealing-scannen-Chakra-1

Chakra healing: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Feng Shui inrichting-eettafel

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Ontdek-Feng-Shui

Ontdek Feng Shui: De energieke reis naar harmonie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die draait om de harmonieuze inrichting van je leefomgeving. Het streeft naar een betere stroming van energie, bekend als “chi”, door middel van onderbouwde principes, om zo welzijn, geluk en succes aan te trekken.

Reiki behandelingen-Nederlof Centrum

Het wonder van Reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is als een rustgevend en vaak diep verzachtend avontuur. Tijdens zo’n sessie ligt de ontvanger comfortabel gekleed op een massagetafel, terwijl de Reiki-beoefenaar zachte aanrakingen op specifieke delen van het lichaam toepast.

Feng Shui opleiding - Yin yang

ZOMERNIEUWS Nederlof Centrum   2023

Eindelijk is het zover! We zijn verheugd en enthousiast om onze langverwachte digitale Feng Shui Adviseur opleiding te lanceren! Met trots presenteren we jou een unieke kans om je onder te dompelen in de eeuwenoude kunst van Feng Shui!

Birgit de Heij bakfestijn winnares

Birgit de Heij wint het Sanquin Bakfestijn

Orthomoleculaire Voedings docente Birgit de Heij wint Bakfestijn!
Na ruim 200 inzendingen, duizenden stemmen en beoordeling door onze jury, kwamen op 27 juni 5 finalisten bij elkaar in het Miele Experience Center om hun traktatie te bakken en te presenteren.

Pin It on Pinterest