Zomer Nieuwsbrief 2022

Medio september start het opleidingsseizoen weer. De zomer is een moment van ontspanning en reflectie, om op te laden, oude zaken achter je laten en nieuwe ideeën op te doen. Onze agenda geeft je gereedschappen voor beide en meer; oud, nieuw, reflectie, en dan weer verder. Energetisch gezuiverd en vol nieuwe inspiratie. En hoe mooi is het om anderen tijdens en na een opleiding te assisteren in hun groei en inspiratie!
Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Na aanleiding van diverse vragen over Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeutgeven we hier een zo eenvoudig mogelijke toelichting. Als je therapeut bent of wilt worden is het fijn als de verzekeringen een bijdrage leveren aan de consulten die de cliënt bij jou boekt. Dit is fijn voor de cliënt maar ook voor de therapeut omdat de drempel vaak wat lager ligt daardoor. Hoe kom je in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars als je bijvoorbeeld Reiki of Auratouch sessies geeft? Dat is eenvoudig. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd op Paramedisch niveau. Dat wil zeggen dat je bij de meeste opleidingen alleen de Orthomoloculaire voedingsmodule en medische basiskennis hoeft te volgen om gecertificeerd te worden als Paramedisch Natuurgeneeskundige. Vanaf dat moment kan je je aansluiten bij een professionele therapeuten organisatie en gaan heel veel verzekeringen over tot vergoeding. Meer informatie: Paramedisch Natuurkundig Therapeut>> 

Orthomoleculaire Voedingsmodule
Velen volgen de orthomoleculaire voedingsmodule als doel op zich voor zichzelf voor de eigen praktijk. Anderen volgen de opleiding als onderdeel van het Paramedisch trajectOnze voedingsmodule is geaccrediteerd op HBO niveau, wat wil zeggen dat deze qua studie-uren en modules voorbereid zijn op het afsluitende Paramedische traject (voeding en medische basiskennis) om gecertificeerd te zijn als Paramedisch Natuurgeneeskundige.De voedingsmodule die wij aanbieden is de enige die wij erkennen en 1x per jaar geven.
Start datum: 6 september 2022Meer informatie: Orthomoleculaire Voedingsmodule>>

AuraTouch professional healer start sept 2022
18 september start de AuraTouch opleiding weer!
Deze Energetisch chakra- en aurahealing opleiding is uniek in zijn soort en stelt de deelnemer in staat om in 2 jaar tijd een professioneel healer te zijn.
Een all-round opleiding om een echte healer te worden, zowel voor anderen als voor jezelf natuurlijk. Meer info>>
–  Chakrahealing, reading en healing 
–  Aurahealing, reading en healing
–  Kleurenleer, reading en healing 
–  Karakterstructuren 
–  Speciale healing technieken
–  Core Sjamanisme waaronder: Krachtdier essentie, storende energieën verwijderen, zielsdelen herstellen 

Meditatie lerarenopleiding start oktober 2022
Onze 2-jarige meditatieopleiding gaat van start op 30 oktober 2022!
Een professionele leraren opleiding voor mediteren in vele werkvormen, lichaamswerk, aandachtsgericht werken, client- en groepsgericht leren werken en leren lesgeven. De gebruikte technieken komen o.a. uit Mindfulness, Hartcoherentie meditatie, Vipassana en algeheel lichaamswerk. Meer info>> 

Meld je nu aan voor de OPENDAG op 04-SEPT-2022!
Zomerse groet!
Het Nederlof Centrum team wenst je een heerlijke, gezonde, inspirerende zomer toe! www.nederlofcentrum.nl
Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto-Aura-Chakra healing-1

Chakra healing: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Foto na Feng Shui inrichting-2

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Ontdek-Feng-Shui

Ontdek Feng Shui: De energieke reis naar harmonie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die draait om de harmonieuze inrichting van je leefomgeving. Het streeft naar een betere stroming van energie, bekend als “chi”, door middel van onderbouwde principes, om zo welzijn, geluk en succes aan te trekken.

Reiki behandelingen-Nederlof Centrum

Het wonder van Reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is als een rustgevend en vaak diep verzachtend avontuur. Tijdens zo’n sessie ligt de ontvanger comfortabel gekleed op een massagetafel, terwijl de Reiki-beoefenaar zachte aanrakingen op specifieke delen van het lichaam toepast.

Feng Shui opleiding - Yin yang

ZOMERNIEUWS Nederlof Centrum   2023

Eindelijk is het zover! We zijn verheugd en enthousiast om onze langverwachte digitale Feng Shui Adviseur opleiding te lanceren! Met trots presenteren we jou een unieke kans om je onder te dompelen in de eeuwenoude kunst van Feng Shui!

Birgit de Heij bakfestijn winnares

Birgit de Heij wint het Sanquin Bakfestijn

Orthomoleculaire Voedings docente Birgit de Heij wint Bakfestijn!
Na ruim 200 inzendingen, duizenden stemmen en beoordeling door onze jury, kwamen op 27 juni 5 finalisten bij elkaar in het Miele Experience Center om hun traktatie te bakken en te presenteren.

Pin It on Pinterest