Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

In lijn met het krachtige thema van het Jaar van de Draak, bieden we met enthousiasme de Feng Shui opleiding aan. Ontdek de diepgaande principes van energieharmonie en leer hoe je positieve veranderingen in je leef- en werkomgeving kunt bewerkstelligen. Laten we gezamenlijk streven naar een evenwichtige en vruchtbare reis in 2024!

Jaar van de Draak-feng shui


Achter de schermen – Aurahealing

We zijn verheugd aan te kondigen dat we vernieuwde instructievideo’s hebben gemaakt voor de Aurahealing opleiding.

Deze video’s dienen als duidelijke uitleg voor de verschillende onderdelen van de Nederlof Academie (digitale leeromgeving), en zijn ontworpen om jullie te begeleiden bij het begrijpen en toepassen van de lesstof.

Met genoegen willen we onze waardering uitspreken voor oprichtster Sunny Nederlof. Haar toewijding en inzet hebben een onschatbare rol gespeeld bij de totstandkoming van de nieuwe instructievideo’s voor de Aurahealing opleiding. Dankzij haar expertise en betrokkenheid kunnen onze studenten nu profiteren van nieuwe en waardevolle leerstof.

Achter de schermen - Aurah & Chakra healing

Met dank aan de volgende personen:

Sunny Nederlof: Voor haar waardevolle bijdrage en expertise.

Joel Pistolozzi / SquareVisuals®: Onze gewaardeerde cameraman en video-editor.

Amy Muller: Voor haar inzet en betrokkenheid bij de opnames.


Laat je meevoeren in de fascinerende wereld van energie en healing met onze Aurahealing Opleiding. Leer vaardigheden die verder gaan dan het zichtbare en ontwikkel een diepgaand begrip van het aura, het subtiele energieveld dat ons omringt.


Leren mediteren in een weekend

01-02 juni 2024 Almere

Ontdek de kracht van innerlijke rust en mindfulness met onze tweedaagse meditatiecursus! Duik dieper in meditatietechnieken, van Vipassana tot innerlijke stilte.

De kunst van meditatie is het liefdevol observeren van gedachtes, emoties en lichamelijke sensaties, zonder hier door meegevoerd te worden of een oordeel over te hebben.

Gedurende dit weekend word je op een boeiende en gevarieerde manier geïntroduceerd in verschillende meditatietechnieken. Deze technieken zijn ontworpen om je te helpen je bewustzijn te ontwikkelen, met doelen als:

Tijd nemen voor zelfreflectie

Activiteiten ondernemen die je energie geven

Rust en diepgang in je leven vinden

Een positieve levenslijn ontdekken

Plezier in het leven beleven

Leren je gedachten los te laten

Meditatie cursus-nieuwsbrief Nederlof Centrum

Ben je klaar om professioneel verder te gaan? Ontdek onze Meditatieleraar Opleiding en word in minder dan 2 jaar een allround meditatieleraar!


Reiki behandeldag

28 januari 2024

Herinnering: er zijn nog twee plaatsen beschikbaar voor onze behandeldag volgende week. Heb je de Reiki 2 cursus bij het Nederlof Centrum gevolgd en vind je het heerlijk om behandeld te worden?

De Reiki behandeldag duurt een hele dag en biedt de perfecte kans om:

Te oefenen en te behandelen: Een ideale gelegenheid om je technieken te verfijnen en meteen toe te passen.
Vragen te stellen: Grijp deze kans om direct antwoorden te krijgen van onze ervaren docenten.
Ervaringen te delen: Wissel ervaringen uit en leer van die van anderen.

Reserveer snel je plek en sluit je aan bij ons voor deze bijzondere dag vol Reiki-ervaringen!

Tijden: 10:30 tot 16:00

Kosten: €50,-

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!


“In het jaar van de Draak ontplooien we onze vleugels van kracht en wijsheid, laten we onze innerlijke vlammen branden en streven we naar groei en transformatie. Moge dit jaar ons leiden op een pad van zelfontdekking en spirituele bloei, waar we de kracht van de Draak in onszelf laten ontwaken.”


Veel kracht en liefde toegewenst 

Team Nederlof

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto-Aura-Chakra healing-1

Chakra healing: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Foto na Feng Shui inrichting-2

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Ontdek-Feng-Shui

Ontdek Feng Shui: De energieke reis naar harmonie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die draait om de harmonieuze inrichting van je leefomgeving. Het streeft naar een betere stroming van energie, bekend als “chi”, door middel van onderbouwde principes, om zo welzijn, geluk en succes aan te trekken.

Reiki behandelingen-Nederlof Centrum

Het wonder van Reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is als een rustgevend en vaak diep verzachtend avontuur. Tijdens zo’n sessie ligt de ontvanger comfortabel gekleed op een massagetafel, terwijl de Reiki-beoefenaar zachte aanrakingen op specifieke delen van het lichaam toepast.

Feng Shui opleiding - Yin yang

ZOMERNIEUWS Nederlof Centrum   2023

Eindelijk is het zover! We zijn verheugd en enthousiast om onze langverwachte digitale Feng Shui Adviseur opleiding te lanceren! Met trots presenteren we jou een unieke kans om je onder te dompelen in de eeuwenoude kunst van Feng Shui!

Birgit de Heij bakfestijn winnares

Birgit de Heij wint het Sanquin Bakfestijn

Orthomoleculaire Voedings docente Birgit de Heij wint Bakfestijn!
Na ruim 200 inzendingen, duizenden stemmen en beoordeling door onze jury, kwamen op 27 juni 5 finalisten bij elkaar in het Miele Experience Center om hun traktatie te bakken en te presenteren.

Open dag meditatie opleiding

Open dag Meditatieleraar opleiding 2024

Als je interesse hebt in de opleiding Professioneel Meditatieleraar en daar nog niet voor ingeschreven staat, is er nu een ideale gelegenheid om je te oriënteren. We nodigen je van harte uit voor de open dag van onze meditatieleraar opleiding!

Pin It on Pinterest