Duur: eigen tempo
l
Volgende startdatum: binnenkort beschikbaar
}
Tijden: thuisstudie
Locatie: Nederlof Academie

Overvloed cursus (binnenkort)

Het geheim van Geld Kracht en Liefde

Het geheim van Geld Kracht Liefde – creëren en verzorgen van je staat van overvloed. Ons leven, de mate van overvloed in materie, gezondheid, relaties, het creëren maar ook het behouden daarvan is door jou zelf te veranderen. Middels bewuste kennis van de drie natuurwetten van geld kracht & liefde.
Het geheim van Geld Kracht Liefde – creëren en verzorgen van je staat van overvloed. Ons leven, de mate van overvloed in materie, gezondheid, relaties, het creëren maar ook het behouden daarvan is door jou zelf te veranderen. Middels bewuste kennis van de drie natuurwetten van geld kracht & liefde.
Duur: eigen tempo
l
Volgende startdatum: binnenkort beschikbaar
}
Tijden: thuisstudie
Locatie: Nederlof Academie

Data Overvloed cursus (binnenkort)

n.n.b.2024Almere

Kosten

Volgt later.

Overvloed cursus (binnenkort)

Overvloed gaat over het geheim van overvloed in elke vorm; Geld Kracht en Liefde

Tekort en overvloed zijn namelijk geen kwestie van ’toeval’… integendeel.

In het boek Overvloed Lees je over de 3 natuurwetten die zorgen voor een eeuwige stroom levenskracht, welvaart en liefde in de wereld. Met bewuste kennis van de drie wetten van geld, kracht en liefde kunnen wij de mate van overvloed in ons leven zelf bepalen. Deze manier van denken, van omgaan met energie, brengt meer inzicht in het verband tussen liefde, levenskracht en welvaart.

 • Waarom zijn sollicitaties wel of niet succesvol…
 • Waarom gaan zakelijke en persoonlijke ondernemingen goed of niet
 • Waarom sommigen met gemak overvloed creëren (en jij straks ook)
 • Waarom je je soms laat verleiden je grenzen te overschrijden
 • Hoe geef je meer leiding aan je eigen leven in plaats van achter gebeurtenissen aan te lopen

Overvloed 2.0

Breng overvloed in je leven – op elk niveau.

Dit betreft een thuisstudie met veel nieuwe onderwerpen, nieuwe eye-openers waaronder ook twee heel belangrijke onderwerpen die te diepgaand waren voor het boek, maar ideaal zijn voor live delen.

Ons leven, de mate van overvloed in materie, gezondheid, relaties, het creëren maar ook het behouden daarvan is door jou zelf te veranderen. Dit doe je middels bewuste kennis van de drie natuurwetten van geld kracht & liefde. Als je wilt weten hoe je overvloed op elk niveau in je leven kunt brengen, en hoe je deze overvloed ook kunt behouden, raden we deze cursus absoluut aan.

 • Meer persoonlijke kracht, gezondheid en vitaliteit
 • Liefde, liefdesrelaties en vriendschappen zonder ‘strijd’
 • Succes in zaken en carriere
 • Jezelf beter coachen
 • Kennis over de (irritante) factoren die jou van overvloed weerhouden
Boek van Overvloed

Als je wilt weten hoe je op elk niveau overvloed in je leven kunt brengen en behouden, is het boek Overvloed en de cursus over het geheim van Overvloed misschien wel de belangrijkste investering die je kunt doen.

De methode is een eye-openener

Het brengt een verband aan het licht tussen liefde kracht en geld dat je niet eerder voor mogelijk had kunnen houden… Deze methode is vanaf het begin een sensatie. De stof en de inzichten die het met zich mee brengt hebben dan ook velen geholpen! Het blijkt een ‘eye-opener’ voor velen. Na geld kracht liefde is je leven nooit meer hetzelfde… Het is een cursus waarin de natuurwetten de staat van zijn, doen en hebben uitgebreid aan bod komen en er tijd is om vragen te stellen. Wij weten uit ervaring dat deze workshop veel teweeg kan brengen en inzicht geeft in de manier waarop we omgaan met materie, kracht, gezondheid en liefde in ons leven. Geld kracht en liefde hoeven geen probleem te zijn!

Overvloed voor bedrijven

De Overvloed cursus is een waardevol lesprogramma dat nu ook beschikbaar is voor bedrijven en organisaties.
Hiermee kunnen ook bedrijven en organisaties profiteren van de krachtige inzichten en praktische tools die de cursus biedt.
Of je nu een cultuur van overvloed wilt creëren in je organisatie, een team wilt inspireren om hun volledige potentieel te benutten, of individuele werknemers wilt ondersteunen in hun persoonlijke groei, de Overvloed cursus kan aan de specifieke behoeften worden aangepast.

Heb je interesse om jullie organisatie met overvloed te verrijken? Vraag een offerte aan via info@nederlofcentrum.nl

Data Overvloed cursus (binnenkort)

n.n.b.2024Almere

Kosten

Volgt later.

Onderwerpen (klik)

 • De energie van Geld Kracht Liefde.
 • Momentopname; hoe sta je nu in het leven.
 • Wat is jouw uitwisseling richting die energie? (Geld kracht liefde is geen eenrichtingsverkeer)
 • Zijn Doen Hebben, ofwel creëren wat je bent en behouden van wat je gecreëerd hebt.
 • Gevolg zijn of oorzakelijk; van reactie naar actie, hoe geef je leiding aan jezelf zonder controle.
 • Ontdekken op welke momenten je deze stroom van overvloed aantrok, of juist niet.
 • Kennis krijgen om jezelf in het leven sturing te geven; om overvloed te creëren en te kunnen behouden.

Voor wie en vooropleiding

Geen vooropleiding nodig.

We gaan er vanuit dat je het boek Overvloed (geld kracht liefde) al gelezen hebt en in ieder geval nog gevoelsmatig de basiskennis hebt onthouden over het onderwerp.
Want tijdens de workshops gaan we (heel) een stuk verder!
Bij aanmelding heb je kunnen aangeven of je het boek toegestuurd wilt hebben.
Ben je dat vergeten en wil je dat alsnog; dan kun je ons een e-mail sturen.

Erkenning & Certificering (klik)

 • Certificaat: Overvloed cursus wordt afgesloten met certificaat.
 • CBU: 18 uren  /  ECTS: 0,8

Accreditatie

 • Geaccrediteerd door de auteurs
 • Nederlof Foundation
 • KTNO: als module voor HBO Paramedisch Natuurgeneeskundige
 • Een fijne ervaring, zeer kundige, duidelijke en vriendelijke master, een fijne ruimte en een leuke gevarieerde groep.

  Edwin Crommentuijn


  Edwin Crommentuijn

 • Afgelopen weekend de tweedaagse Overvloed cursus gevolgd. Pieter is een hele fijne trainer. De stof blijft niet bij theorie, maar je past het toe op jezelf en ervaart waar je pijnpunten zitten en waarmee je aan de slag kunt gaan. En ik vond de biofeedback met Hearthmath een heel mooie tool om het effect van ademhalen weer te geven. Heel interessant, ook voor in mijn eigen praktijk.


  Milou

 • Fantastisch en Professionele Opleidingcentrum met Hoog Gekwalificeerde Docenten. Een warm bad waarin ik terechtkwam


  Reiki Lia

 • Begin oktober jl. heb ik bij jullie de Reiki Practitioner opleiding afgerond. Enorm dankbaar voor alles wat ik heb geleerd en wat ik inmiddels aan het toepassen ben: heling, voor mijzelf én voor anderen. Mensen worden er blij van en merken daadwerkelijk de kracht en effect van deze mooie helingsmethode. De grootste verandering ervaar ik uiteraard zelf, dit proces is met Reiki I begonnen en ontvouwt zich door. Niet altijd even 'leuk' maar zeker altijd goed en nodig op het moment. Op naar de volgende leerzame cursussen en opleidingen bij Nederlofcentrum.


  Amela

 • Ik kan niet anders zeggen: een prachtig traject, de Meditatieleraar opleiding. Ik heb veel mogen leren over leven in het nu. Het omgaan met hindernissen. Zijn met dat wat er is, zonder oordeel, zonder er iets aan te willen veranderen. Opmerkzaam zijn. Bewustwording. Liefdevolle vriendelijkheid en compassie. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze wijsheden tot me heb mogen nemen. Margreet is een professionele, lieve en kundige lerares. Ze staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en om je te helpen. Ook buiten de opleiding om. Ik heb zojuist het traject afgerond en voel me echt klaar om nu zelf deelnemers op dit mooie pad te gaan begeleiden.


  Sandra

 • Het was een prachtige cursus met veel mooie inzichten en goed geleid door Nancy! Bedankt!

  Bernhardt


  Bernhardt

 • Hartstikke fijn om weer oefenen en zeker leerzaam met veel inhoud vooral met begeleiding van lieve professional Martine

  Liefs Sadaf Mobli


  Sadaf Mobli

 • Het was een hele leuke opleiding, ik heb er erg van genoten. Ik heb veel geleerd. Vooral ook geschikt als beginnende healer om kennis te maken met de verschillende facetten van healing en spiritualiteit.

  Geniva Braaf


  Geniva Braaf

 • Ik vond de twee dagen cursus Reiki 1 in het weekend van 26 en 27 november 2022 onder begeleiding van Nancy Pistolozzi bijzonder inspirerend. Zowel de inhoud als de oefeningen bevredigden mijn 'heimwee' naar spiritualiteit. Ik vond vooral ook het bespreken van Reiki als een methode verhelderend. Daarmee kon ik Reiki vergelijken met andere methoden om te werken met energievelden, chakra's etc. De begeleiding van Nancy was erg goed, door haar heldere manier van uiteenzetten van de achterliggende gronden van Reiki, en door haar begeleiding van de oefeningen. Bovendien stond ze open voor elke vraag en kon ze alle goed en vaak met humor beantwoorden. Ze staat overduidelijk boven de stof. Na de eerste dag was ik geestelijk en lichamelijk al opgeladen, en dat was na de tweede dag helemaal het geval. In tijden niet zo goed gevoeld, en vervuld van de gedachte van allesomvattende onbaatzuchtige liefde. De cursus heeft me vertrouwen gegeven in mijn zelfhelende vermogen. Ik hoop het vermogen anderen te helpen helen.


  Henk Sligte

 • Ik heb onlangs de cursus Reiki 1 en de cursus Shin-Do gevold. Beide gegeven door Nancy. Ik w graag vooropstellen dat Nancy een fantastische docente is, die les geeft vanuit haar hart. Dit is een groot factor geweest in mijn ervaring en heeft mij gemotiveerd om hierin door te gaan om de volgende cursussen ook te volgen van Reiki.
  De Shin-Do cursus vond ik veel te druk met 22 deelnemers. Alhoewel het inhoud van de cursus erg waardevol is en je hier veel uit kan leren om aan te passen op je dagelijks leven, is er in zo een grote groep minder tijd/ruimte om persoonlijk te worden begeleid met vragen of twijfels en spendeer je meer tijd wachtend op andere. Ik gun het leer materiaal absoluut iedereen maar ik vind het bovenstaande wel belangrijk aangezien het best een investering is en dit toch een verwachting is.
  Ik hoop oprecht dat dit in overweging wordt genomen en eventueel een Max. Aantal deelnemers toe te laten per cursus.
  Na dit gezegd te hebben als een oprechte constructieve feedback, kijk ik er ontzettend naar uit om verder opgeleid te worden in dit centrum door hun geweldige docenten!


  Velli

 • Wat een fijn en leerzaam weekend. Nancy is een fijne docente, die met veel rust en geduld uitleg gaf. Ik heb mezelf meteen aangemeld voor reiki 2. En ik ben er van overtuigd dat het net zo fijn zal gaan.


  AnneMarie

 • Fijne sfeer, responsieve en deskundige cursusleider, gemengde deelnemersgroep

  Rik


  Rik

 • Ik wil jullie bedanken voor dit mooie bericht en ik wil zeggen dat ik dankbaar ben voor jullie informatie, steun en opleidingen die mij hebben geholpen om mijn perspectief op mezelf en het leven te veranderen.
  Na jaren van spirituele studie en het praktiseren van gewoon 'zijn' weet ik dat elke dag mogelijkheden biedt om mezelf en anderen meer te accepteren en zonder oordeel te aanschouwen.
  Het leven, de natuur en anderen met een 'open hart' tegemoet treden is de essentie voor mij. Niet meer vanuit het hoofd leven, maar in het 'huidige moment' aanwezig zijn met de 'beste versie' die je op dit moment bent.
  Dat is goed genoeg om het leven met onze zintuigen en vanuit het hart te ervaren. Uiteindelijk denk ik dat het allemaal draait om als mens te groeien door het leven te ervaren, zonder weerstand en oordelen.
  Maar met compassie en liefde.

  Ik wens jullie allen veel liefde, vreugde en gezondheid toe.

  Liefdevolle groet,


  Henk van der Ven

 • Ben blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd en voor een Reiki 1 opleiding bij het Nederlof Centrum heb gekozen. Wanneer je op zoek bent naar een goede, erkende en traditionele Reiki cursus dan is deze zeker een aanrader!

  Martin Francisco


  Martin Francisco

Admin details

wettelijke detailsovervloed cursus
Duur cursus / opleiding:2 dagen, contactonderwijs (korter dan een jaar)
Door leraren:Eigen leraren instituut
Kwalificatien.v.t.
Soort opleiding:niet formeel onderwijs, cursus
Vereiste vooropleiding:geen, boek gelezen hebben
Doelstelling:leren kennen van jouw armoede- en rijkdombewustzijn
Studiebelasting:n.v.t.
Kosten per lesjaar:n.v.t.
Kosten totaal:€ 300,- incl. btw of 320,- incl. boek.
Btw vrijstelling:nee
Lesmateriaal:n.v.t.
Copyright lesmateriaal:Nederlof Centrum
Eigendomsrecht lesmateriaal:Nederlof Centrum
Door student aan te schaffen:0,-
Toets of examen:nee
Indien ja, door:n.v.t.
Indien ja, kosten:n.v.t.
Herexamen mogelijk:n.v.t.
Indien ja, kosten:n.v.t.
Cursus/opleiding normen:Nederlof Foundation
Ontheffingen:n.v.t.
Minimaal aantal deelnemers:geen, gaat eigenlijk altijd door
Bij niet doorgaan:komt weinig voor: verplaatsing
Gemiste lesdag:inhalen, admin. kosten
Lunch / verplicht arrangement:staat bij 'locaties' en op bevestiging
Certificaat of bewijs deelname:bewijs van deelname
Opname in register:n.v.t.
Wettelijke voorwaarden:CRKBO
Aanbod is geldig tot:tot bevestiging
SBU (uren):18 uren
ECTS:0,8

Pin It on Pinterest