Nieuwsbrief zomer 2019

Nederlof Centrum Nieuws – Zomer 2019

Er is ook nu weer mooi nieuws!

 • De nieuwe Biologika Master opleiding
 • Voedingsmodule in verlaagd in tarief (en waarom)
 • Opleidingen erkend door de C.A.T. 
 • Paramedische Opleidingen hebben meer studie-punten (en goedkoper)
 • De studiepunten worden nu ook aangegeven in ECTS
 • En als laatste een leuk artikel over de Energie commissaris en Overvloed

 

Nieuwe opleiding… de Biologika Master Opleiding

Met regelmaat krijgen we de vraag ‘wanneer komt er een nieuwe opleiding’. Nederlof Centrum geeft alleen opleidingen waar we zelf 100% achter staan, ervaring mee hebben en belangrijk vinden om te delen. Die hebben we, en wat voor een…

Biologika Master Opleiding

Biologika is de leer van de 5 biologische natuurwetten en is gebaseerd op de intelligentie, de logica van het leven. Bio staat voor het leven en Logica wil zeggen: de juiste opeenvolging van oorzaak en gevolg. Het heet ook wel De Nieuwe Medicina. Biologika, de Nieuwe Medicina, is een geheel nieuw leervak.

Wat is Biologika?

Biologika is gedetailleerde informatie over hoe en waarom ziektes ontstaan. Alhoewel de opbouw van de kennis natuurwetenschappelijk van aard is, heb je geen voorkennis nodig.

Het fundament van Biologika is de kennis van dr. Hamer. De revolutionaire ontdekking van Dr. Hamer beschrijft de werking van 5 biologische natuurwetten, natuurwetten die op een logische, intelligente, wetmatige manier het ontstaan van onze ziekteprocessen (veranderingen in ons lichaam en onze geest) ontcijferen.

Voor wie

De Biologika Master Opleiding is een heel uitgebreide opleiding voor iedereen. Of je de opleiding tot Biologika master nu geheel voor jezelf volgt, om je naasten bij te staan in hun helingsproces of dat je therapeut, coach of healer bent;  als je interesse hebt in de oorzaak van ziektes en het genezen daarvan is dit een uiterst waardevolle opleiding. Biologika is een andere manier van denken, gebaseerd op nieuwe kennis, met prachtige resultaten.

Alles krijgt zinvolheid en je zult na deze opleiding echt versteld staan van de prachtige en oneindige intelligentie van je lichaam, van je ziel, de psyche en elk ziekteproces. Het lichaam maakt geen fouten, alles gebeurt met een bio-logische reden! De basisangst van velen voor ziektes, kanker, besmettingen zullen afnemen en je zult nooit meer op dezelfde manier naar ziekteprocessen kijken.

Biologika is het blootleggen van de feitelijke oorzaak achter elke ziekte, elke klacht, fysiek en mentaal.
Biologika stelt je in staat de impact (oorzaak) te helen. 
Voor het eerst in de geschiedenis worden de wetmatigheden en zinvolle doelen van ziektes onthuld. 

Deze unieke opleiding alleen bij Nederlof Centrum

 • De Biologika Master Opleiding is uniek en kan je alleen bij ons volgen!
 • De opleiding is geaccrediteerd als HBO module bij het KTNO
 • Het aantal plekken in de opleiding is beperkt…

Meer weten

www.nederlofcentrum.nl/biologika-master-opleiding-training

Video’s bekijken

www.nederlofcentrum.nl/biologika-master-opleiding-training/extra-informatie/

Ervaringen lezen (geeft veel inzicht)

www.nederlofcentrum.nl 

 

Opleidingen erkend als vakopleiding door C.A.T.

Onze (paramedische) complete therapeutische opleidingen zijn al vanaf het begin door het KTNO geaccrediteerd als HBO niveau beroeps(vak)leiding. Dat betrof tot op heden voornamelijk de therapeuten beroepsorganisatie BATC.

Alle complete therapeutische opleidingen zijn per heden ook geaccrediteerd als vakopleiding voor de therapeuten beroepsorganisatie CAT.

 • CAT wil zeggen Complementair Aanvullende Therapeuten.

Zij kennen aansluitingen op meerdere niveau’s en hanteren 2 registers; een register zonder vergoedingen zorgverzekeraars en een register met vergoedingen.

 • Met vergoedingen: Complementair Aanvullende Therapeuten
 • Zonder vergoedingen: Collectief Alternatieve Therapeuten

De betreffende complete paramedische opleidingen zijn alle 4 geaccrediteerd voor het eerste register, dus met vergoedingen door de zorgverzekeraars.

 

Voedingsmodule tarief verlaagd

Tot eind 2018 bestond de voedingsmodule uit:

 • de voedingsmodule
 • inschrijving paramedisch traject

Losgekoppeld en goedkoper geworden

 • Deze twee onderdelen zijn nu losgekoppeld en kun je apart volgen. Zodoende konden we het tarief omlaag brengen.
 • De reden is dat er ook studenten zijn die zich graag voor voeding willen inschrijven maar verder het paramedisch traject niet volgen of dit pas later willen doen. Nu kan de student zelf kiezen wat deze wel of niet wil volgen.
 • Het tarief was eerst € 1145,- en nu € 945,-
 • De betaling van de voedingsmodule kan nog steeds in delen.

Let op: als je al eerder de voedingsmodule bij Nederlof Centrum hebt gevolgd (vóór 2019) heb je recht op een korting van € 200,- op de inschrijving Paramedisch traject.

P.S. er is nog plek, zie: voedingsmodule

 

Meer studie-punten en ECTS

Alle geaccrediteerde opleidingen van Nederlof Centrum hebben nu meer studie-punten dan voorheen.

De opleidingen zijn qua studiebelasting niet zwaarder geworden maar qua regels van het KTNO en de ECTS zijn de berekeningen nu anders. In dit geval ten gunste van de student.

Wat heb je hier aan als student?

Bij sommige opleidingen had je extra module nodig zoals de casusmodule om voldoende studie-uren te hebben om in aanmerking te komen voor certificering als Paramedisch Natuurgeneeskundige. Dat is nu niet meer nodig. 

(Als je nu misschien denkt dat je de casus voor niets hebt afgerond… de vervanging ervan is nu de scriptiemodule)

Minder kosten

Al met al zijn de studiekosten (gemiddeld) 200,- lager dan voorheen.

ECTS

Daarnaast bevatten alle studie verklaringen nu de studiebelasting in studie-uren en het equivalent in ECTS (European Credit Transfer System). Alhoewel er een formule is om die te berekenen, kregen we steeds vaker de vraag of we konden aangeven hoeveel ECTS een opleiding of module was. Dat is nu aangepast.

Nieuwe verklaring?

Mocht je al een uren-verklaring hebben en een nieuwe nodig hebben naar aanleiding van dit nieuws, stuur dan een berichtje naar het kantoor (kantoor@nederlofcentrum.nl). Dan ontvang je binnen een week een nieuwe verklaring met de bijgewerkte studie-uren en ECTS.

Meer weten?

Bij Paramedisch Traject kun je alle details (per specialisatie zoals Auratouch, Meditatieleraar of Reiki) vinden.

 

Energie commissaris en Overvloed

Ruud Kornstra, de Nederlandse energie commissaris heeft het boek van Overvloed genoemd als één van zijn inspiratiebronnen.

De link naar het artikel op de site:

https://www.nederlofcentrum.nl/energie-commissaris-en-overvloed/

 

Heerlijke zomer!

We wensen je een fijne en ontspannen zomer toe.

Namens het Nederlof Centrum team.

Download

Download nieuwsbrief als PDF: klik

 

Reiki 1 course-positions-nederlof centrum

Reiki 1 course now also available in English!

Reiki 1 course now also available in English! We are excited to announce that our Reiki 1 course is now also available in English. Join us on for the first English session. We only give the English version once a year. Check our agenda for the available date.

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024 voltooid!

Afgelopen weekend hebben we na een reis van anderhalf jaar de certificaten voor meditatieleraar mogen uitreiken aan een mooie en toegewijde groep deelnemers. Dankbaar dat we als docenten dit pad naar meer inzicht en transformatie hebben mogen begeleiden.

Groepsfoto's 2024 nederlof centrum

Groepsfoto’s 2024

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie van harte feliciteren met het succesvol afronden van de cursus of opleiding. We hopen dat jullie de opgedane kennis en vaardigheden goed zullen blijven gebruiken en dat jullie blijven groeien, zowel persoonlijk als...
Nederlof nieuwsbrief logo

Nieuw! Twee aparte opleidingen AuraTouch – Nederlof Centrum

De 2 jarige opleiding AuraTouch healing bestond altijd al uit twee delen. Het zijn vanaf nu geheel zelfstandige opleidingen. De opleidingen zijn nu geheel los van elkaar en kunnen apart gevolgd worden. We presenteren twee AuraTouch opleidingen

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto-Aura-Chakra healing-1

Chakra’s: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Foto na Feng Shui inrichting-2

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Pin It on Pinterest