Nieuwsbrief november 2022

Nieuw! Orthomoleculair voedingsadviseur

Voedingsmodules op HBO niveau deel A en deel B

De modules voeding zijn kwalitatief hoogwaardige, mooie en interessante opleidingen. Het geeft je veel kennis over je eigen voeding en geeft je een uiterst waardevolle basis om je op het pad te begeven van het geven van voeding- en supplement adviezen. Voor de studenten die module A basiskennis al afgerond hebben is dit een mooie gelegenheid om door te stromen naar module B!

Na afronding voedingsmodule A en B ben je een gecertificeerd orthomoleculair voedingsadviseur. 

Voedingsmodule A Voedingsmodule A

Bassiskennis  Invloed van voeding op ziekte en gezondheid                                                      

Voeding en Laptop 1 - - Nieuwsbrief november 2022
Divers voeding 2 - - Nieuwsbrief november 2022

Eén module of de hele opleiding volgen

De opleiding orthomoleculair voedingsadviseur is modulair opgebouwd. Natuurlijk is beide modules, A en B samen, het mooist en compleet. Maar elke module is zonder de andere te volgen en kent ook een eigen certificering. Je kunt ook eerst module A of B volgen en een tijd later de andere. Na het volgen van alle praktijklessen en de colleges is het mogelijk voedingsadviezen te geven als gecertificeerd orthomoleculair voedingsadviseur. Meer info

Reiki Practitioner Opleiding start 03 december 2023

Van reiki beoefenaar naar veelzijdig reiki-therapeut. Na het afronden van de reiki cursus 1 en 2 is de opleiding practitioner bedoeld voor een ieder die zichzelf verder wil ontwikkelen in Reiki, in healing en zelfheling op professioneel niveau. Dat maakt de opleiding heel geschikt voor persoonlijke groei en eigen praktijk. Na de reiki practitioner kun je je als erkend reiki practitioner aansluiten bij Reiki Ryoho en gebruik maken van het beschermde logo. Meer info

De Reiki Practitioner opleiding wordt gegeven door erkend Reiki Master docente Nancy Pistolozzi. Zij is uiteraard geinitieerd in de traditie van de lijn van de originele Reiki methode, lid van en erkend door Reiki Ryoho.

reiki practitioner bordje - - Nieuwsbrief november 2022

Update Bas & Sunny – Overvloed 14 & 15 jan 2023

Gedurende vele jaren hebben wij, Sunny Nederlof en Bas Buis, de cursus overvloed met veel plezier gegeven. Nu wij wat meer tijd hebben, heeft dat ook voordelen voor de student; opleidingen en lesmateriaal worden wat aangepast en er is tijd voor reflectie en uitbreiding. De cursus overvloed is nu ook flink uitgebreid. Omdat we een heel goede docent hebben gevonden en wij een flinke hoeveelheid kennis op de plank hadden liggen waar in het verleden geen tijd voor was, waren we in de gelegenheid om de cursus tot een droomcursus overvloed uit te breiden… en dat hebben we ook echt gedaan. 

Als je toe bent aan meer kennis over het ontstaan en vasthouden van overvloed, als je de cursus in het verleden misschien al gevolgd hebt en toe bent aan een flinke uitbreiding, is dit een pracht cursus. 

Je leert over de drie fases in het bestaan, zijn doen en hebben, over het verschil tussen het zijn van een speelbal of het spelen van de bal, hoe je leiding geeft aan je leven zonder te vervallen in controle. Wees de coach van je eigen leven. 

Ook als je de cursus al eerder bij ons hebt gevolgd, raden we deze nieuwe cursus (het klinkt zo vreemd, maar hij is echt totaal vernieuwd) zeker aan. Interesse?

Een hartegroet van ons, Bas Buis en Sunny Nederlof 

Agenda highlights 

Diverse beschikbare startdata’s!

Reiki 2: 19 november ’22 – Amsterdam (de Roos)

Reiki 1: 07 & 08 januari ’23 – Almere

Nieuw!: 25 & 26 maart ’23 – nederlandstalige Reiki 1 in Spanje

Shin-Do: 04 & 05 februari ’23 – Almere

Meditatie cursus: 21 & 22 mei ’23 – Almere

Aromatherapie: 01 april ’23 – Almere

AuraTouch opleiding: 22 april ’23 – Almere

Overige startdata’s voor curssusen en opleidingen, zie agenda op de website: Agenda

Reiki 1 course-positions-nederlof centrum

Reiki 1 course now also available in English!

Reiki 1 course now also available in English! We are excited to announce that our Reiki 1 course is now also available in English. Join us on for the first English session. We only give the English version once a year. Check our agenda for the available date.

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024 voltooid!

Afgelopen weekend hebben we na een reis van anderhalf jaar de certificaten voor meditatieleraar mogen uitreiken aan een mooie en toegewijde groep deelnemers. Dankbaar dat we als docenten dit pad naar meer inzicht en transformatie hebben mogen begeleiden.

Groepsfoto's 2024 nederlof centrum

Groepsfoto’s 2024

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie van harte feliciteren met het succesvol afronden van de cursus of opleiding. We hopen dat jullie de opgedane kennis en vaardigheden goed zullen blijven gebruiken en dat jullie blijven groeien, zowel persoonlijk als...
Nederlof nieuwsbrief logo

Nieuw! Twee aparte opleidingen AuraTouch – Nederlof Centrum

De 2 jarige opleiding AuraTouch healing bestond altijd al uit twee delen. Het zijn vanaf nu geheel zelfstandige opleidingen. De opleidingen zijn nu geheel los van elkaar en kunnen apart gevolgd worden. We presenteren twee AuraTouch opleidingen

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto-Aura-Chakra healing-1

Chakra’s: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Foto na Feng Shui inrichting-2

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Pin It on Pinterest