Vitamine C om patiënten met het coronavirus (covid-19) te behandelen

Let op:

Het artikel over het coronavirus (covid-19) en supplementen waaronder spirulina, kan je HIER vinden

Vitamine C om patiënten met het coronavirus (covid-19) te behandelen

Officieel heeft nederland en Europa geen medicijn tegen het coronavirus (covid-19). De overheid van Shanghai heeft echter veel patiënten zeer succesvol behandeld en heeft nu een standaard protocol. 

Als je zoekt naar coronavirus en vitamine C, zijn veel van de topmatches reguliere verkooppunten die mensen waarschuwen dat het niets meer is dan een mythe. Maar artsen in het midden van de uitbraak kijken daar nu heel anders naar. Na succesvolle klinische proeven te hebben uitgevoerd, beveelt de regering van Shanghai, China nu officieel aan om grote hoeveelheden intraveneuze** vitamine C te gebruiken voor de behandeling van het nieuwe coronavirus, COVID-19. 

(** Intraveneus wil zeggen niet oraal maar via het bloed, dus door een professional).

De dosering die ze aanbevelen, hangt af van de ernst van de ziekte van het individu, maar varieert van 50 tot 200 milligram per kilogram lichaamsgewicht per dag. 

Dat komt neer op ongeveer 4.000 tot 16.000 *** milligram bij volwassenen. Dat blijkt uit berichten van de Nieuwsdienst Orthomoleculaire Geneeskunde.

*** dat is 4 tot 16 gram per dag 

Volgens Dr. Atsuo Yanagisawa, een expert op het gebied van intraveneuze therapie en president van het Japanese College of Intravenous Therapy, is de toedieningsmethode belangrijk omdat het effect van vitamine C tien keer groter is wanneer het via IV wordt toegediend dan via orale inname. Hij verklaarde: “Intraveneuze vitamine C is een veilige, effectieve en breedspectrum antivirale oplossing.”

Een andere deskundige die dit gevoel weergeeft, is de Chinees-Amerikaanse arts Dr. Richard Z. Cheng. Hij werkte nauw samen met Chinese medische en overheidsinstanties en hielp daar om klinische studies naar het gebruik van IV-vitamine C te vergemakkelijken.

Ondertussen legde een verklaring van het Xi’an Jiaotong University Second Hospital uit hoe hooggedoseerde vitamine C goede resultaten behaalde bij klinische toepassingen. Ze zeiden dat ze geloven dat patiënten die lijden aan ernstige longontsteking en degenen die ernstig ziek zijn, zo snel mogelijk na opname in het ziekenhuis moeten worden gestart met vitamine C-behandeling, omdat de vroege toediening van grote doses van de vitamine ontstekingsreacties kan remmen en de endotheelfunctie kan herstellen en dienen als een sterke antioxidant.

Ze stellen verder dat niet alleen een hoge dosis vitamine C de antivirale niveaus van mensen kan verbeteren, maar wat nog belangrijker is in het geval van deze ziekte, het kan acute ademhalingsproblemen en acuut longletsel voorkomen en helpen behandelen.

Een van de meest voorkomende doodsoorzaken die verband houden met coronavirus, de griep en andere luchtweginfecties is een ontstekingsreactie die bekend staat als een cytokine release syndroom (CTS). Deze reactie is zo sterk dat het het lichaam ernstig beschadigt of zelfs de dood van de patiënt veroorzaakt. Vitamine C helpt deze reactie onder controle te houden, maar houdt het op een veiliger punt voor genezing in plaats van extra schade toe te brengen.

Orale toediening:

Op dit moment wordt onderzocht wat de effecten zijn van geheel orale toediening en welke toegediende hoeveelheden daar dan bij nodig zijn.

Als je de bronnen zelf wilt lezen:

http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n16.shtml

http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n14.shtml

http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n12.shtml

http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n09.shtml

https://www.naturalnews.com/2020-03-12-shanghai-government-now-recommending-iv-vitamin-c-treating-coronavirus.html

https://www.greenmedinfo.com/substance/vitamin-c-intravenous

Opleiding meditatieleraar-Zenboeddhisme

Verdieping in Zenboeddhisme

Afgelopen weekend hebben we tijdens onze Meditatieleraar Opleiding een inspirerende sessie over Zenboeddhisme gehad, verzorgd door gastdocent Maarten Olthof. Maarten Olthof, bekend van het boek 'Lopen in het voetspoor van de Boeddha', is een geëngageerd boeddhist en...
ki-energie, shindo cursus

Ki-energie

Ki-energie is de onzichtbare kracht die ons lichaam en geest doet leven, kracht geeft. Ki stroomt naar ons, in ons en van ons naar anderen. Het stroomt op meerdere manieren.

Leren mediteren-opleiding meditatieleraar

Leren Mediteren bij Nederlof Centrum

Leren mediteren biedt een scala aan voordelen die bijdragen aan je algehele welzijn. Het stelt je in staat om stress te verminderen, innerlijke rust te vinden en beter om te gaan met de uitdagingen van het dagelijks leven.

Nieuwsbrief logo-Nederlofcentrum

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut nu sneller af te ronden!

Juni 2024: Reiki 1 cursus nu ook in het Engels · Opleiding Meditatieleraren 2024 afgerond · Nieuwe promovideo Feng Shui opleiding · Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut nu sneller af te ronden!

Mindfulness oefeningen

Korte mindfulness oefeningen: Een nieuwe benadering voor pijnvermindering in klinieken

Mindfulness oefeningen kosten vaak veel tijd, maar uit recent onderzoek blijkt dat korte, eenmalige sessies ook verbetering kunnen bieden aan patiënten.

Reiki 1 course-positions-nederlof centrum

Reiki 1 course now also available in English!

Reiki 1 course now also available in English! We are excited to announce that our Reiki 1 course is now also available in English. Join us on for the first English session. We only give the English version once a year. Check our agenda for the available date.

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024 voltooid!

Afgelopen weekend hebben we na een reis van anderhalf jaar de certificaten voor meditatieleraar mogen uitreiken aan een mooie en toegewijde groep deelnemers. Dankbaar dat we als docenten dit pad naar meer inzicht en transformatie hebben mogen begeleiden.

Groepsfoto's 2024 nederlof centrum

Groepsfoto’s 2024

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie van harte feliciteren met het succesvol afronden van de cursus of opleiding. We hopen dat jullie de opgedane kennis en vaardigheden goed zullen blijven gebruiken en dat jullie blijven groeien, zowel persoonlijk als...
Nieuwsbrief logo-Nederlofcentrum

Nieuw! Twee aparte opleidingen AuraTouch – Nederlof Centrum

De 2 jarige opleiding AuraTouch healing bestond altijd al uit twee delen. Het zijn vanaf nu geheel zelfstandige opleidingen. De opleidingen zijn nu geheel los van elkaar en kunnen apart gevolgd worden. We presenteren twee AuraTouch opleidingen

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

Pin It on Pinterest