Nieuwsbrief zomer 2013

augustus-2013 kop
Medio september start het opleidingsseizoen weer.
De zomer is een moment van ontspanning en reflectie, om op te laden, oude zaken achter je laten en nieuwe ideeën op te doen.
Onze agenda geeft je gereedschappen voor beide en meer; oud, nieuw, reflectie, en dan weer verder. Energetisch gezuiverd en vol nieuwe inspiratie. En hoe mooi is het om anderen tijdens en na een opleiding te assisteren in hun groei en inspiratie!

– Opleidingen
– Cursussen
– Algemeen nieuws

De opleidingen die starten:
Voedingsmodule HBO
Het spijsverteringsstelsel, disbalans en balans, het bloedgroep dieet, de Veda’s, de herkenning van voeding gerelateerde klachten en het geven van klacht-gerelateerde oplossingen, zowel qua voeding als supplementen. Naast de theorie ook handige schema’s om het praktijkgericht toe te passen.
De Voedingsmodule start weer op 17 september 2013 (deze is echter vol of bijna vol, moet je wel heel snel zijn…)

Meditatie lerarenopleiding
De 2 jarige meditatieopleiding gaat weer beginnen. Een professionele leraren opleiding voor mediteren in vele werkvormen, lichaamswerk, aandachtsgericht werken, client- en groepsgericht leren werken en leren lesgeven. De gebruikte technieken komen o.a. uit Mindfulness, Hartcoherentie meditatie, Vipassana en algeheel lichaamswerk.
26 oktober 2013 is de eerste lesdag. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Aurahealing opleiding
De bekende Professional Aurahealer opleiding van Nederlof Centrum.
In het auraveld werken, verstoringen traceren en in kaart brengen, schoonmaken, kleuren herstellen, chakra’s repareren, sjamanistische technieken, adviseren, energieën verwijderen, 2 jaar lang met energie werken, zelf ervaren en echt een healer worden op professioneel niveau. In januari 2014 start de opleiding professional Aurahealer weer.

Reiki Practitioner opleiding
Als Reiki 1 en Reiki 2 hebt behaald, je merkt dat Reiki je veel doet en voelt dat je het meer wilt integreren in je leven en eventueel zelfs uitdragen, Is de opleiding Reiki Practitioner een mooi en sterk vervolg.
Een jaar lang (3 blokken) technieken en kennis vergroten en jezelf als reiki-healer ontwikkelen. De oude Japanse technieken, de principes, leren testen op blokkades (en deze verhelpen natuurlijk…) en nog veel meer. Voorwaarde: de laatste graad (reiki 2) middels de normen van Reiki Ryoho / Reiki Alliance behaald hebben. (als dat niet zo is of je twijfelt kan je contact opnemen, er is een bijscholings-traject)
Startdatum: 11 oktober 2013.

Shin-Do Leraar
Er komen met grote regelmaat vragen over de mogelijkheid zelf leraar te worden in Shin-Do; Dat kan nu!
Alle Shin-Do leraren die er zijn in Nederland en daarbuiten zijn opgeleid op het Nederlof Centrum en de opleiding start nu weer.
De opleiding geeft verdieping in de Shin-Do technieken en na certificering kan je les geven in Shin-Do.
Vooropleiding: eerder de Shin-Do cursus gevolgd hebben, een mensen beroep of ‘mensen’ opleiding (therapeut, healer, leraar, politiek etc.)
Kosten: 3950,- (vrij van btw en kan in termijnen) Let op: dit is een unieke gelegenheid.
Startdatum: 17 januari 2014

Informatie:

  • Informatie kan je steeds in PDF vorm vinden op onze website (of aanvragen op papier)

Aanmelden:
www.nederlofcentrum.nl
of www.hbo-therapeut.nl

Cursussen:
Reiki 1
De eerste reiki-cursus (augustus) is helaas al vol, september nog een of twee plekken maar ook in oktober en november zijn er cursussen.

Reiki 2
Als je verder wilt, meer reiki-kracht, op afstand sturen en aan je blokkades werken… dan is reiki 2 een mooi pad van het diepere weten en een krachtige initiatie.

Reiki 2 vervolg
Voor degenen die het vervolg nog niet hebben bijgewoond: meld je aan, het is nuttig en het is kosteloos (voor onze eigen studenten)!
De eerstvolgende vervolg middag / herhaling is op 4 oktober.

Shin-Do
Nuttig, inzicht gevend, krachtig en verwonderend ; een goed begin van het seizoen. in Ki staan, weten wanneer en waarom je energie verliest, energetisch sterker zijn. Shin-Do leert je ook wie je bent, wat je thema’s zijn en hoe je duidelijker en krachtiger kunt communiceren.

Meditatie, de cursus
Daarnaast natuurlijk de meditatie 2-daagse. 2 dagen lang technieken leren, toepassen, ondergaan, verdiepen en ook het leren doorgeven in eigen kring of in de praktijk.
Onder begeleiding van twee heel ervaren leraren, Stephanie Kowalczyk en Bernard Samson
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Algemeen nieuws:
Stimulering studiekosten
De belastingdienst heeft de aftrekbaarheid van studiekosten iets aangepast, en voor de meesten iets verbeterd. De drempel is gehalveerd en computers e.d. gebruikt voor studie mogen onder bepaalde voorwaarden in mindering worden gebracht!
Voor meer informatie: www.nederlofcentrum.nl bij ‘vragen’ en ‘aftrekbaarheid’.

Tot slot wensen we je graag een mooi seizoen vol groei en verdieping!

Sunny Nederlof & Bas Buis
Nederlof Centrum
www.nederlofcentrum.nl

Je kunt deze nieuwsbrief ook downloaden als PDF
(met een mooiere lay-out)

augustus-2013.pdf

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto Aurahealing-scannen-Chakra-1

Chakra healing: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Feng Shui inrichting-eettafel

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Ontdek-Feng-Shui

Ontdek Feng Shui: De energieke reis naar harmonie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die draait om de harmonieuze inrichting van je leefomgeving. Het streeft naar een betere stroming van energie, bekend als “chi”, door middel van onderbouwde principes, om zo welzijn, geluk en succes aan te trekken.

Reiki behandelingen-Nederlof Centrum

Het wonder van Reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is als een rustgevend en vaak diep verzachtend avontuur. Tijdens zo’n sessie ligt de ontvanger comfortabel gekleed op een massagetafel, terwijl de Reiki-beoefenaar zachte aanrakingen op specifieke delen van het lichaam toepast.

Feng Shui opleiding - Yin yang

ZOMERNIEUWS Nederlof Centrum   2023

Eindelijk is het zover! We zijn verheugd en enthousiast om onze langverwachte digitale Feng Shui Adviseur opleiding te lanceren! Met trots presenteren we jou een unieke kans om je onder te dompelen in de eeuwenoude kunst van Feng Shui!

Birgit de Heij bakfestijn winnares

Birgit de Heij wint het Sanquin Bakfestijn

Orthomoleculaire Voedings docente Birgit de Heij wint Bakfestijn!
Na ruim 200 inzendingen, duizenden stemmen en beoordeling door onze jury, kwamen op 27 juni 5 finalisten bij elkaar in het Miele Experience Center om hun traktatie te bakken en te presenteren.

Pin It on Pinterest