HBO Paramedisch ook mogelijk voor ‘elders opgeleiden’

Erkenning op HBO-Paramedisch niveau.
Wij bieden je de mogelijkheid om je verder te scholen op professioneel niveau;
als Paramedisch Natuurgeneeskundige op HBO niveau.

Er zijn vanaf nu 2 mogelijkheden:
Paramedisch Natuurgeneeskundige – beta module
– bestaat uit twee onderdelen, namelijk HBO medische basiskennis en de HBO niveau voedingsmodule.
– deze is ideaal voor iemand die al elders een professionele beroepsopleiding heeft behaald die voldoet aan de eisen van een beroepsorganisatie als de BATC maar nog niet het ‘erkende’ medische / voedingsdeel heeft behaald. (de beta-kennis is zeg maar de achtergrond kennis die een professioneel natuurgeneeskundige nodig heeft) Certificering als: Paramedisch Natuurgeneeskundige – beta module, dat tesamen met je andere certificering voldoende is voor de grootste beroepsorganisatie, de BATC.

Paramedisch Natuurgeneeskundige – complete traject
– bestaat uit de beta-module (als hierboven omschreven) in combinatie met een beroepsopleiding van Nederlof Centrum. Deze wordt meestal gevolgd door studenten die eerder een van onze beroepsopleidingen (incl. eventuele aanvullende praktijkvaardigheden) hebben gevolgd, en deze als HBO paramedisch natuurgeneeskundige willen afronden. Certificering als: Paramedisch Natuurgeneeskundige dat recht geeft op registratie bij de beroepsorganisatie BATC.

Voordelen:
De drijfveer van de therapeut/natuurgeneeskundige is over het algemeen professionaliteit en aansluiting bij een overkoepelend orgaan voor natuurgeneeskundigen. Bijkomend voordeel is dat nagenoeg alle aanvullende polissen overgaan tot vergoeding van consulten.

Wanneer aansluiten:
Op het moment dat je je aansluit bij de BATC heb je nog ongeveer 3 maanden de tijd om je medische basiskennis af te ronden. Dus zodra dat moment bekend is kun je je drie maanden ervoor aanmelden.

Als Paramedisch Natuurgeneeskundige vallen je behandelingen onder bijna alle zorgverzekeraars, niet alleen de afgestudeerde specialisatie, zoals aurahealing of reiki, maar ook aanverwante specialisaties die je al afgerond hebt of gaat volgen. Dus of je daarnaast nu massage of bachbloesems toepast, dat valt vanaf dat moment allemaal onder de noemer van een Natuurgeneeskundig consult.

Voor meer informatie:
er is een aparte website: www.paramedisch-natuurgeneeskundige.nl
(Daar kan je je ook aanmelden!)

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto-Aura-Chakra healing-1

Chakra healing: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Foto na Feng Shui inrichting-2

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Ontdek-Feng-Shui

Ontdek Feng Shui: De energieke reis naar harmonie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die draait om de harmonieuze inrichting van je leefomgeving. Het streeft naar een betere stroming van energie, bekend als “chi”, door middel van onderbouwde principes, om zo welzijn, geluk en succes aan te trekken.

Reiki behandelingen-Nederlof Centrum

Het wonder van Reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is als een rustgevend en vaak diep verzachtend avontuur. Tijdens zo’n sessie ligt de ontvanger comfortabel gekleed op een massagetafel, terwijl de Reiki-beoefenaar zachte aanrakingen op specifieke delen van het lichaam toepast.

Feng Shui opleiding - Yin yang

ZOMERNIEUWS Nederlof Centrum   2023

Eindelijk is het zover! We zijn verheugd en enthousiast om onze langverwachte digitale Feng Shui Adviseur opleiding te lanceren! Met trots presenteren we jou een unieke kans om je onder te dompelen in de eeuwenoude kunst van Feng Shui!

Birgit de Heij bakfestijn winnares

Birgit de Heij wint het Sanquin Bakfestijn

Orthomoleculaire Voedings docente Birgit de Heij wint Bakfestijn!
Na ruim 200 inzendingen, duizenden stemmen en beoordeling door onze jury, kwamen op 27 juni 5 finalisten bij elkaar in het Miele Experience Center om hun traktatie te bakken en te presenteren.

Pin It on Pinterest