Opleiding Meditatieleraar

Opleiding Meditatieleraar

Word Professioneel Meditatieleraar/ begeleider op HBO niveau. Brede scholing, prachtige meditatietechnieken, overgedragen door uiterst ervaren meditatieleraren. Naast dat je wordt opgeleid tot meditatieleraar is deze opleiding meditatieleraar ook een spirituele transformatie als het gaat om je eigen proces.

Aura & Chakra healing opleiding

Aura & Chakra healing opleiding

AuraTouch Energetisch Healer is een unieke opleiding. Aurahealing, chakra-healing en reading zijn namelijk gewoon te leren. Er gaat een wereld voor je open! Deze opleiding is al 20 jaar uniek in zijn soort en stelt de deelnemer in staat om in 1 jaar tijd een professioneel all-round healer te zijn.

Reiki cursus

Reiki cursus

Reiki is een van oorsprong Japanse heelkunst en kent 3 graden. Elke graad staat voor een bepaald Reiki niveau van kracht, kunnen en ervaren. Na de 1e graad Reiki cursus ben je in staat de Reiki energie onbeperkt door te geven – zonder dat het jou energie kost. Ook kun je na de Reiki cursus jezelf behandelen.

Sjamanisme & Channeling opleiding

Sjamanisme & Channeling opleiding

Ontdek de kracht van sjamanisme en de wijze lessen van spirituele gidsen. Technieken uit het core-sjamanisme en prachtig gidswerk – een opleiding vol persoonlijke groei en verdieping – als uitbreiding voor je healing praktijk en voor je eigen ontwikkeling.

Reiki Opleiding – Practitioner

Reiki Opleiding – Practitioner

De opleiding Reiki Practitioner is ideaal om jezelf na Reiki 1 en 2 verder te ontwikkelen in Reiki, in healing op professioneel niveau. Dat maakt de opleiding heel geschikt voor persoonlijke groei en de eigen praktijk. Je bent dan echt Reiki Therapeut. De opleiding is geaccrediteerd door Reiki Ryoho.

Feng Shui Opleiding

Feng Shui Opleiding

Ontdek de kracht van Feng Shui en het helen middels Chi energie. Creëer een leef- en werkomgeving die energieker, gezonder en gelukkiger maakt. Feng Shui creëert een leven vol overvloed en welzijn op alle gebieden. Deze opleiding kun je geheel thuis volgen en is direct toegankelijk

Shin-Do Cursus

Shin-Do Cursus

Shin-Do brengt innerlijke kracht. Leer in de Shin-Do cursus hoe je die kunt gebruiken. Elk mens heeft het in zich krachtig te zijn, succesvol en te weten wat je wilt! Hoe wordt je krachtig, wat doe je met die kracht. Hoe kun je deze kracht bij je houden en voorkom je dat het verdwijnt naar anderen en naar situaties om je heen.

Overvloed cursus (binnenkort)

Overvloed cursus (binnenkort)

Het geheim van Geld Kracht Liefde – creëren en verzorgen van je staat van overvloed. Ons leven, de mate van overvloed in materie, gezondheid, relaties, het creëren maar ook het behouden daarvan is door jou zelf te veranderen. Middels bewuste kennis van de drie natuurwetten van geld kracht & liefde.

Shin-Do Master

Shin-Do Master

Als je toe bent aan je volgende stap, is Shin-Do master misschien wat voor jou. Verdieping, persoonlijke groei, echt leren hoe je een Shin-Do cursus geeft en anderen begeleidt. De opleiding start dit jaar in romantisch Denia, Spanje.

Reiki Master

Reiki Master

Het pad van Reiki masterschap is een van de grootst mogelijke stappen naar spirituele groei die je je kunt nemen. Als je dit besluit durft te nemen kies je voor spiritueel masterschap in je leven. Je verkrijgt de kracht om inwijdingen te verrichten en anderen in contact te brengen met de oer-traditie van Reiki Ryoho.

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Onze beroepsopleidingen zijn geaccrediteerd op HBO niveau, wat wil zeggen dat deze qua studie-uren en modules voorbereid zijn op het afsluitende Paramedische traject (voeding en medische basiskennis) om gecertificeerd te zijn als Paramedisch Natuurgeneeskundige.

Module Praktijkvoering – thuisstudie

Module Praktijkvoering – thuisstudie

Deze module praktijkvoering leert je precies dat wat je nodig hebt om praktisch en succesvol je praktijk op te zetten. Zowel voor een behandelpraktijk als een cursuspraktijk.

AuraTouch oefendag

AuraTouch oefendag

Een ochtend of middag speciaal voor de studenten die nu bezig zijn of afgerond met de AuraTouch aurahealing opleiding.

Opleiding Medische Basiskennis

Opleiding Medische Basiskennis

De beroepsopleidingen van het Nederlof Centrum hebben alle een KTNO accreditatie. Dat wil zeggen dat ze aangevuld met voeding en medische basiskennis recht geven op certificering als Paramedisch Natuurgeneeskundige.

Reiki 2 cursus

Reiki 2 cursus

Je kunt met reiki 2 op afstand behandelen en (in tegenstelling tot de eerste graad reiki cursus) heel direct werken aan je spirituele groei, bijvoorbeeld door het opheffen van blokkades, angsten en onzekerheden.

Meditatie cursus

Meditatie cursus

Deze meditatie cursus heeft alles in zich om jou te stimuleren en te ondersteunen op jouw meditatieve en spirituele pad. Een meditatie cursus met prettige, voedende en krachtige meditatietechnieken. Ook zeer geschikt voor beginners.

Aromatherapie cursus

Aromatherapie cursus

Aromatherapie is een therapievorm die zelfstandig maar ook naast Reiki, healing en vele andere werkvormen zijn plaats gevonden heeft. Elke plant, elke bloem heeft zijn werking…

Reiki 1 Kinderen

Reiki 1 Kinderen

Kinderen ervaren een wereld vol prikkels, van televisie tot school, het ouderlijk huis tot hun vriendjes en vriendinnetjes. Reiki is ondersteunend hierin omdat het ’t kind weer terugbrengt naar zichzelf, in het hier en nu. 

Reiki informatie

Reiki informatie

Voor meer Reiki informatie en een interview met Mikao Usui.
Nederlof Centrum heeft ruim 30jaar ervaring met Usui Shiki Ryoho Reiki.

Pin It on Pinterest