Nieuwsbrief december 2022

AuraTouch professioneel healer opleiding

Op 22 april 2023 start de ziel essentie rakende AuraTouch opleiding weer! Dezelfde bewezen opleiding als altijd, met kleinere groepen en prachtige resultaten. Een all-round opleiding om een echte healer te worden, zowel voor anderen als voor jezelf natuurlijk. Het is een groots cadeau aan jezelf! 

  • Aurahealing, reading en healing 
  • Chakrahealing, reading en healing 
  • Kleurenleer, reading en healing 
  • Karakterstructuren Speciale healing technieken 
  • Channeling 
  • Core Sjamanisme waaronder: Krachtdier essentie, storende energieën verwijderen, zielsdelen herstellen.

Het auraveld leren healen zit in een ieder!

Voor meer informatie over de gehele opleiding zie: MEER INFO>>

NIEUW! Medische Basiskennis – STAP-budget

De opleiding Medische basiskennis is een opleiding op HBO niveau, erkend door het CPION welke je alles leert wat je moet weten over Anatomie, Fysiologie Pathologie samen met Psychosociale basiskennis. Nu in prijs verlaagd en ook aan te vragen met STAP-budget
Starten op elk moment. Wil je meer weten?
Deze beroepsopleiding is geaccrediteerd op HBO niveau, wat wil zeggen dat deze qua studie-uren en modules voorbereid zijn op het afsluitende Paramedische traject. Voor meer info zie: Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut>>

Reiki cursus – Kinderen 24 & 25 juni 2023

Reiki is voor jong en oud
Kinderen ervaren een wereld vol prikkels, van televisie tot school, het ouderlijk huis tot hun vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast worden ook de gewone dingen als school, het maken van nieuwe vrienden, onderhouden van relaties en neerzetten van zichzelf als mens, onbewust (soms bewust) als stress factor ervaren. Reiki is ondersteunend hierin omdat het ’t kind weer terugbrengt naar zichzelf, in het hier en nu. 

De Reiki klas voor kinderen is geschikt vanaf 8 jaar tot een jaar of 15 (daarboven kunnen ze de klas voor volwassenen ook bijwonen). De lesstof is geheel identiek, alleen zijn de onderwerpen wat afgestemd op de leeftijd.
Zie hier voor meer informatie over de Reiki kindercursus>>

Agenda highlights 2023

Reiki 1: 07 & 08 januari – Almere             
11 & 12 februari – Amsterdam 
Nieuw!: 25 & 26 maart – nederlandstalige Reiki 1 in Spanje

Reiki 2: 21 januari – Almere              
19 maart – Amsterdam

Workshop Overvloed: 14 & 15 januari – Almere

Shin-Do: 04 & 05 februari – Almere

Meditatie cursus: 21 & 22 mei – Almere

Aromatherapie: 01 april – Almere

AuraTouch opleiding: 22 april – Almere
Overige startdata’s voor curssusen en opleidingen, zie agenda op de website: Agenda

Tot slot wensen we je een heerlijke nieuw jaar toe. Vol frisse ideeën, nieuwe inzichten en liefdevolle ervaringen.
Een warme groet!
Het Nederlof team
www.nederlofcentrum.nl 
Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto Aurahealing-scannen-Chakra-1

Chakra healing: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Feng Shui inrichting-eettafel

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Ontdek-Feng-Shui

Ontdek Feng Shui: De energieke reis naar harmonie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die draait om de harmonieuze inrichting van je leefomgeving. Het streeft naar een betere stroming van energie, bekend als “chi”, door middel van onderbouwde principes, om zo welzijn, geluk en succes aan te trekken.

Reiki behandelingen-Nederlof Centrum

Het wonder van Reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is als een rustgevend en vaak diep verzachtend avontuur. Tijdens zo’n sessie ligt de ontvanger comfortabel gekleed op een massagetafel, terwijl de Reiki-beoefenaar zachte aanrakingen op specifieke delen van het lichaam toepast.

Feng Shui opleiding - Yin yang

ZOMERNIEUWS Nederlof Centrum   2023

Eindelijk is het zover! We zijn verheugd en enthousiast om onze langverwachte digitale Feng Shui Adviseur opleiding te lanceren! Met trots presenteren we jou een unieke kans om je onder te dompelen in de eeuwenoude kunst van Feng Shui!

Birgit de Heij bakfestijn winnares

Birgit de Heij wint het Sanquin Bakfestijn

Orthomoleculaire Voedings docente Birgit de Heij wint Bakfestijn!
Na ruim 200 inzendingen, duizenden stemmen en beoordeling door onze jury, kwamen op 27 juni 5 finalisten bij elkaar in het Miele Experience Center om hun traktatie te bakken en te presenteren.

Pin It on Pinterest