Nieuwsbrief december 2022

AuraTouch professioneel healer opleiding

Op 22 april 2023 start de ziel essentie rakende AuraTouch opleiding weer! Dezelfde bewezen opleiding als altijd, met kleinere groepen en prachtige resultaten. Een all-round opleiding om een echte healer te worden, zowel voor anderen als voor jezelf natuurlijk. Het is een groots cadeau aan jezelf! 

  • Aurahealing, reading en healing 
  • Chakrahealing, reading en healing 
  • Kleurenleer, reading en healing 
  • Karakterstructuren Speciale healing technieken 
  • Channeling 
  • Core Sjamanisme waaronder: Krachtdier essentie, storende energieën verwijderen, zielsdelen herstellen.

Het auraveld leren healen zit in een ieder!

Voor meer informatie over de gehele opleiding zie: MEER INFO>>

NIEUW! Medische Basiskennis – STAP-budget

De opleiding Medische basiskennis is een opleiding op HBO niveau, erkend door het CPION welke je alles leert wat je moet weten over Anatomie, Fysiologie Pathologie samen met Psychosociale basiskennis. Nu in prijs verlaagd en ook aan te vragen met STAP-budget
Starten op elk moment. Wil je meer weten?
Deze beroepsopleiding is geaccrediteerd op HBO niveau, wat wil zeggen dat deze qua studie-uren en modules voorbereid zijn op het afsluitende Paramedische traject. Voor meer info zie: Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut>>

Reiki cursus – Kinderen 24 & 25 juni 2023

Reiki is voor jong en oud
Kinderen ervaren een wereld vol prikkels, van televisie tot school, het ouderlijk huis tot hun vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast worden ook de gewone dingen als school, het maken van nieuwe vrienden, onderhouden van relaties en neerzetten van zichzelf als mens, onbewust (soms bewust) als stress factor ervaren. Reiki is ondersteunend hierin omdat het ’t kind weer terugbrengt naar zichzelf, in het hier en nu. 

De Reiki klas voor kinderen is geschikt vanaf 8 jaar tot een jaar of 15 (daarboven kunnen ze de klas voor volwassenen ook bijwonen). De lesstof is geheel identiek, alleen zijn de onderwerpen wat afgestemd op de leeftijd.
Zie hier voor meer informatie over de Reiki kindercursus>>

Agenda highlights 2023

Reiki 1: 07 & 08 januari – Almere             
11 & 12 februari – Amsterdam 
Nieuw!: 25 & 26 maart – nederlandstalige Reiki 1 in Spanje

Reiki 2: 21 januari – Almere              
19 maart – Amsterdam

Workshop Overvloed: 14 & 15 januari – Almere

Shin-Do: 04 & 05 februari – Almere

Meditatie cursus: 21 & 22 mei – Almere

Aromatherapie: 01 april – Almere

AuraTouch opleiding: 22 april – Almere
Overige startdata’s voor curssusen en opleidingen, zie agenda op de website: Agenda

Tot slot wensen we je een heerlijke nieuw jaar toe. Vol frisse ideeën, nieuwe inzichten en liefdevolle ervaringen.
Een warme groet!
Het Nederlof team
www.nederlofcentrum.nl 
Reiki 1 course-positions-nederlof centrum

Reiki 1 course now also available in English!

Reiki 1 course now also available in English! We are excited to announce that our Reiki 1 course is now also available in English. Join us on for the first English session. We only give the English version once a year. Check our agenda for the available date.

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024 voltooid!

Afgelopen weekend hebben we na een reis van anderhalf jaar de certificaten voor meditatieleraar mogen uitreiken aan een mooie en toegewijde groep deelnemers. Dankbaar dat we als docenten dit pad naar meer inzicht en transformatie hebben mogen begeleiden.

Groepsfoto's 2024 nederlof centrum

Groepsfoto’s 2024

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie van harte feliciteren met het succesvol afronden van de cursus of opleiding. We hopen dat jullie de opgedane kennis en vaardigheden goed zullen blijven gebruiken en dat jullie blijven groeien, zowel persoonlijk als...
Nederlof nieuwsbrief logo

Nieuw! Twee aparte opleidingen AuraTouch – Nederlof Centrum

De 2 jarige opleiding AuraTouch healing bestond altijd al uit twee delen. Het zijn vanaf nu geheel zelfstandige opleidingen. De opleidingen zijn nu geheel los van elkaar en kunnen apart gevolgd worden. We presenteren twee AuraTouch opleidingen

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto-Aura-Chakra healing-1

Chakra’s: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Foto na Feng Shui inrichting-2

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Pin It on Pinterest