NIEUWSBRIEF NAZOMER 2011

NIEUWSBRIEF NAZOMER 2011

Cursus ‘Overvloed’ in 2012 laatste keer…
De cursus overvloed geven we nu al jaren. Ontstaan tijdens het schrijven van het boek ‘Boek van Overvloed’ is de workshop sindsdien jarenlang gegeven, en nu komt de laatste er aan… 26 februari 2012 is voorlopig de laatste keer.

Complete Handboek Reiki als eBook.
Ook bij het Nederlof Centrum verandert veel, en dat betreft ook onze boeken.
Er is zojuist en nieuwe druk uitgekomen van het Complete Handboek Reiki en het is nu verkrijgbaar als eBook.
De Ebook (electronisch boek) versie is er voor de Nook (een merk eBook-reader) en voor de iPad (iPad alleen via de USA store). Op www.nederlofcentrum.nl bij ‘boeken’ kan je alles vinden.

Reiki Practitioner opleiding
Deze is uitgegroeid tot een volwaardige jaar-opleiding (beroepsopleiding!) en start nu 3 keer per jaar.
Hiermee is deze ook erkend (geaccrediteerd) als deel van een Paramedisch natuurgeneeskundige traject.
Als je eerder de 3-daagse training hebt gevolgd, krijg je volledige vrijstelling van blok 1 en als je je dan opgeeft wordt je alleen ingeschreven voor de aanvullende 5-dagen. (en lagere kosten uiteraard)
Noot:
Omdat de opleiding nu heel uitgebreid is, voldoet deze geheel als voortraject voor de Reikimaster opleiding en kan je de kosten dan in mindering brengen.

Nederlof Centrum is CRKBO erkend (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs)
We zijn nu sinds meer dan een jaar een erkend onderwijs-instituut.
Het is sinds ruim anderhalf jaar verplicht om een erkend instituut te zijn en ingeschreven in het CRKBO register om studenten in de gelegenheid te stellen de cursus/opleiding kosten af te trekken van de belasting.

Nederlof Centrum lid van Nederlandse Raad Training en Onderwijs (NRTO)
We zijn lid van de NRTO en daarmee ook automatisch lid van de Geschillencommissie.
We zijn best trots op deze unieke combinatie.

Opleidingen (alle) erkend en geaccrediteerd door het KTNO
Om het voor studenten makkelijker te maken om eventueel door te gaan voor Paramedisch Natuurgeneeskundige zijn al onze beroepsopleidingen geaccrediteerd bij het KTNO. Dit is zonder veel tam-tam gebeurd, en nu al bijna twee jaar het geval.

Boek Overvloed herdruk
Het blijft nog steeds goed gelezen en er is dit jaar weer een herdruk verschenen.

Aurahealing Opleiding – start januari 2012
Dez aankondiging komt voor sommigen misschien te laat; in januari 2012 start de opleiding tot professioneel Aurahealer weer, met als enig nadeel dat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn.

Opleiding tot Meditatieleraar – start oktober 2011
In oktober start de opleiding Professioneel Meditatieleraar weer. Onder leiding van Bernard Samson en Stephanie Kowalczyk werk je aan jezelf, leer je werken met vele technieken en leer je jouw eigen traject samen te stellen en te presenteren.
Deze opleiding duurt bijna 2 jaar en er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Website Aurahealers.nl vernieuwd
Dit is de plek waar je de erkende (afgestudeerde) AuraTouch aurahealers kunt vinden. Op naam of op postcode. De site is geheel vernieuwd, overzichtelijker, sneller, en vanaf nu zijn de aurahealers ook vindbaar op de aparte pagina’s voor iPhone en/of iPad.

Alle brochures (opleidingen) zijn vernieuwd.
Na ale erkenningen, positieve wijzigingen en door een nieuwe ‘stijl is alles nu opnieuw op de site gezet.
Ja kunt de brochures downloaden bij ‘opleidingen’.

Nieuwe cursus voor iedereen en als speciale nascholing voor therapeuten en natuurgeneeskundigen
Een overgroot deel van de mensen krijgt op een onoplettend moment een diagnose, van zichzelf of een arts, met de woorden ‘cholesterol te hoog of teveel triglyceriden in het bloed’. Menigeen denkt dan ‘maar ik sport toch, zo veel ben ik toch niet aangekomen, of zo vet eet ik toch niet, en ik drink al nauwelijks’. Het geheim van deze workshop is dat het daar nauwelijks iets mee te maken heeft.
Ja, beweging op zijn tijd is natuurlijk belangrijk maar verder kan je met behoud van een wijntje, lekker eten, een kopje koffie op zijn tijd en zelfs (voor de niet vegetariërs) een garnaal of stukje (gezond) vlees en vis gewoon gezond leven… Het geheim is dat het daar niets mee te maken heeft. Medicijn als geheim wapen, als medicijn. En dit keer om te zorgen dat je cholesterol en triglyceriden goed worden of blijven, bij jezelf of je partner, ouders en vrienden.
Twee versies:
Er is een voor iedereen toegankelijke versie, duur een dag, en een versie voor therapeuten natuurgeneeskundigen, duur 1,5 dag.
Informatie: www.nederlofcentrum.nl bij ‘cursussen’.
Aanrader: deze cursus werkt! (dat weten we uit zeer goede bron)

De App ‘Reiki & Timer’ is geheel vernieuwd.
Nieuwe lay-out, nieuwe nieuwsafdeling, aangeven van organen e.d. bij elke behandelpositie, betere timer en nu niet alleen voor iPhone of iPod touch, maar ook 100% geschikt voor de iPad. Nu is versie 2.0 ingeleverd en binnen enkele weken beschikbaar. (als je de App al gekocht had krijg je automatisch een melding voor de gratis update, als je de App nu koopt ook)
Als je niet weet hoe en wat:
https://www.nederlofcentrum.nl/appleapps-iphone.html

Leukere nieuwsafdeling
Het Nederlof centrum heeft sinds enige tijd een nieuws-feed zoals dat heet, leesbaar voor iedereen. Deze is nu geheel vernieuwd en heeft een nieuw adres gekregen.
Op de website www.nederlofcentrum.nl bij ‘nieuws’ staat een overzicht van recent nieuws, of alle nieuws.
Rechtstreeks: http://nederlofcentrum.wordpress.com/
Het bevat ‘Nederlof’ nieuws zoals deze nieuwsbrief, maar vooral ook veel wetenswaardigheden over gezondheid, beauty, voeding, supplementen en meer.

Een heleboel nieuws in een enkele nieuwsbrief.
We wensen je een mooie en fijne nazomer!

Een Lieve groet,
Bas Buis & Sunny Nederlof.
Nederlof Centrum / Reiki-Instituut

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto Aurahealing-scannen-Chakra-1

Chakra healing: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Feng Shui inrichting-eettafel

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Ontdek-Feng-Shui

Ontdek Feng Shui: De energieke reis naar harmonie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die draait om de harmonieuze inrichting van je leefomgeving. Het streeft naar een betere stroming van energie, bekend als “chi”, door middel van onderbouwde principes, om zo welzijn, geluk en succes aan te trekken.

Reiki behandelingen-Nederlof Centrum

Het wonder van Reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is als een rustgevend en vaak diep verzachtend avontuur. Tijdens zo’n sessie ligt de ontvanger comfortabel gekleed op een massagetafel, terwijl de Reiki-beoefenaar zachte aanrakingen op specifieke delen van het lichaam toepast.

Feng Shui opleiding - Yin yang

ZOMERNIEUWS Nederlof Centrum   2023

Eindelijk is het zover! We zijn verheugd en enthousiast om onze langverwachte digitale Feng Shui Adviseur opleiding te lanceren! Met trots presenteren we jou een unieke kans om je onder te dompelen in de eeuwenoude kunst van Feng Shui!

Birgit de Heij bakfestijn winnares

Birgit de Heij wint het Sanquin Bakfestijn

Orthomoleculaire Voedings docente Birgit de Heij wint Bakfestijn!
Na ruim 200 inzendingen, duizenden stemmen en beoordeling door onze jury, kwamen op 27 juni 5 finalisten bij elkaar in het Miele Experience Center om hun traktatie te bakken en te presenteren.

Pin It on Pinterest