Nieuwsbrief maart 2020

Nieuwsbrief maart 2020 

Dit keer actueel nieuws over het coronavirus (covid-19). 

Het is een onderwerp dat speelt op dit moment. Zelfs mensen die het nieuws niet echt volgen zijn er van op de hoogte. Wat kan je zelf doen, wat niet en in hoeverre zijn er medicijnen. Over het laatste is er duidelijkheid; vandaag stond een grote kop in de kranten met ‘Coronamedicijn niet snel te verwachten’. Toch is er wel degelijk iets dat je kunt doen. 

Wat we je willen meegeven: je kunt dus wel iets doen!  Daar gaat deze nieuwsbrief over.  

Afhankelijk van je visie op bacteriologisch, viraal en persoonlijk vlak kun je de oplossing voor dit ‘nieuwe probleem’ zoeken op verschillende niveaus. 

Visie 1: Een virus maakt ziek als je uit balans bent

Een invalshoek is die van Biologika; een virus bestaat weliswaar als wat RNA in een eiwithuls, maar haalt zijn kracht grotendeels uit de angst en de impact van het nieuws (onder andere gebaseerd op de leer van Antoine Béchamp). 

Visie 2: Voeding en supplementen als medicijn

Voeding en supplementen is voor velen een eerste reactie. De medische (farmaceutische) sector in Nederland is er nog niet echt mee bezig maar zowel vanuit de USA als Azië komen heel interessante berichten over natuurlijke (beschikbare) middelen die uitstekend werken. Vanuit dit gezichtspunt brengen we je 2 artikelen. 

De visies bijten elkaar niet.

Gelukkig kan je beide in je leven integreren. Onderzoek ze, pas ze toe waar nodig en doe er je voordeel mee. 

Hieronder 3 korte introducties met elk een link naar de video of het betreffende artikel. We beginnen uiteraard met het bewustzijn van onze geest en daarna de supplementen. 

1) Biologika en het coronavirus

Biologika deelt hier hun bio-logische perceptie op het coronavirus en de hele gebeurtenis eromheen. Is dit virus echt zo gevaarlijk of is er iets anders aan de hand? Zijn de virussen de veroorzaker van besmettingen of juist het tegenovergestelde…? Doe je eigen onderzoek en leer de biologische natuurwetten zodat je uit de angst blijft.

 Link video:

https://youtu.be/4WkH2CM4c1I

2) Supplementen als medicijn bij het bestrijden van virale RNA-infecties.

(Covid-19 is een RNA gebaseerd coronavirus)Volgens een studie gepubliceerd in ‘Progress in Cardiovascular Disease’ heeft spirulina (en andere supplementen) een geweldig potentieel bij het bestrijden van virale RNA-infecties.

Link artikel:

3) Vitamine C om patiënten met het coronavirus (covid-19) te behandelen

Officieel heeft nederland en Europa geen medicijn tegen het coronavirus (covid-19). De overheid van Shanghai heeft echter veel patiënten zeer succesvol behandeld en heeft nu een standaard protocol gebaseerd op gebruik van alleen vitamine C.

Link artikel

https://www.nederlofcentrum.nl/vitamine-c-om-patienten-met-het-coronavirus-covid-19-te-behandelen/

Hou het licht

Humor, naar muziek luisteren én alcoholgebruik (met name rode wijn) zijn belangrijk voor je fysieke welbevinden. Het is namelijk een feit dat het immuunsysteem erdoor wordt versterkt”, aldus Dr. Jan Snel, gastonderzoeker aan de faculteit Psychologie van de Universiteit van Amsterdam.  

 In de tussentijd

Blijft gezond en relaxed en koester de momenten van ontspanning en liefde.  

Team Nederlof Centrum

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto Aurahealing-scannen-Chakra-1

Chakra healing: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Feng Shui inrichting-eettafel

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Ontdek-Feng-Shui

Ontdek Feng Shui: De energieke reis naar harmonie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die draait om de harmonieuze inrichting van je leefomgeving. Het streeft naar een betere stroming van energie, bekend als “chi”, door middel van onderbouwde principes, om zo welzijn, geluk en succes aan te trekken.

Reiki behandelingen-Nederlof Centrum

Het wonder van Reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is als een rustgevend en vaak diep verzachtend avontuur. Tijdens zo’n sessie ligt de ontvanger comfortabel gekleed op een massagetafel, terwijl de Reiki-beoefenaar zachte aanrakingen op specifieke delen van het lichaam toepast.

Feng Shui opleiding - Yin yang

ZOMERNIEUWS Nederlof Centrum   2023

Eindelijk is het zover! We zijn verheugd en enthousiast om onze langverwachte digitale Feng Shui Adviseur opleiding te lanceren! Met trots presenteren we jou een unieke kans om je onder te dompelen in de eeuwenoude kunst van Feng Shui!

Birgit de Heij bakfestijn winnares

Birgit de Heij wint het Sanquin Bakfestijn

Orthomoleculaire Voedings docente Birgit de Heij wint Bakfestijn!
Na ruim 200 inzendingen, duizenden stemmen en beoordeling door onze jury, kwamen op 27 juni 5 finalisten bij elkaar in het Miele Experience Center om hun traktatie te bakken en te presenteren.

Pin It on Pinterest