Nieuwsbrief maart 2010

Professional Meditatie Leraar
in 1,5 jaar een volwaardig meditatie leraar

Aurahealing opleiding start weer
unieke kennis en werkwijze chakra’s en aura

Een totaal nieuwe website
voor het Nederlof Centrum / Reiki-Instituut

Opleiding Meditatie Leraar
In deze tijd kent bijna iedereen het fenomeen ʻzich gehaast of gespannen voelenʼ. Het denken overheerst en verloopt in een hoog tempo. Dit geeft een gejaagd en nerveus gevoel.ʼ

De stroom van gedachten die voortdurend in je opkomt, verstoort de innerlijke rust en het contact met je eigen lichaam. De Beroepsopleiding tot Professioneel Meditatieleraar heeft tot doel jou technieken aan te reiken om deze symptomen te verminderen en deze technieken te kunnen overdragen op cliënten tijdens individuele sessies en groepstrainingen.

De opleiding
Tijdens de opleiding ligt het accent op het beoefenen van ‘Opmerkzaamheid’ oftewel ‘Mindfulness’. De vaardigheden, die hierbij getraind worden, zijn direct toepasbaar in jouw dagelijks leven en dat van de cliënt. Gedurende de opleiding wordt je geleerd hoe je d.m.v. ontspanningsoefeningen en meditaties lichaamsbewustzijn kunt ontwikkelen. Je leert hoe, hoe je om kunt gaan met het huidige tempo van leven en hoe je je innerlijke rust hierin kunt bewaren.

De werkvormen die aangeboden worden, zijn erop gericht de vaardigheid te ontwikkelen om mensen te kunnen begeleiden bij het integreren van de meditatievaardigheden in het dagelijks leven. De wijze van opleiden wordt gekenmerkt door ervaringsleren. Meditaties kun je alleen overdragen vanuit een zelf doorleefde ervaring. De opleiding zal dan ook mede een aanzet geven in jouw eigen ontwikkelingsproces en jouw eigen emotioneel groeiproces. Gedurende de opleiding komen de volgende lesonderdelen aan bod:
– Dynamische meditaties. Stilte meditaties, Vipassanã-meditatie, Ademhalingsmeditaties, Focussen Mindfulnesstraining, Hartcoherentietraining, Lichaamswerk: bio-energetische oefeningen, stretching, haptonomische werkvormen en yoga oefeningen, Systemische werkvormen,
Overdracht tijdens individuele begeleiding en groepstrainingen, Trainingsopbouw Presentatievaardigheden, woordgebruik en muziekkeuze.

Daarna krijg je de mogelijkheid van registratie en vermelding op de website meditatieleraren.nl of meditatieleraren.be.

Kosten
De deelname-kosten van de beroepsopleiding bedragen voor het 1e lesjaar € 1595,- en voor het 2e lesjaar € 1095,- (tarieven 2010) Alles incl. schriftelijk cursusmateriaal en certificering, en alles is vrij van btw. De opleidingsjaren zijn niet afzonderlijk te boeken, daar het een doorlopend scholingstraject betreft.

Geheel vernieuwde website
We hebben wel eens vaker kleine veranderingen doorgevoerd, maar nu was het echt zover: alles opnieuw. Een gevoel is belangrijk, een openbaar ‘huis’ voor de activiteiten.

Opleiding tot Professioneel Aurahealer
Er start weer een opleiding tot professioneel Aurahealer.
Als je reiki hebt, of geïnteresseerd bent in healing dan is er deze unieke opleiding tot AuraTouch Aurahealer.

Aurahealing is het helen van de mens middels het energieveld dat elk mens en dier om zich heen heeft.
Na de opleiding ben je in staat een cliënt op de volgende manieren te behandelen: in kaart brengen van verstoringen in het energieveld, in balans brengen van elke laag, meten en in kaart brengen van de chakra’s, effectief balanceren van de chakra’s, waarnemen van storende binnengedrongen energieën tot verwijderen van deze verstorende energieën, waarnemen van zieledelen die de cliënt verloren is, het opnieuw integreren van deze verloren zieledelen, het energetisch repareren van de chakra’s analyse middels karakterstructuren, adviseren naar aanleiding van vragen van de cliënt

Je leert alle AURATOUCH technieken. De opleiding duurt twee jaar.
Kosten: 1595,- per jaar (vrij van btw en aftrekbaar) betaling in 10 termijnen. Er zijn 9 – 10 lesdagen per jaar, data staan op de website.

Op de website staat veel meer informatie! Klik op aurahealing.nl Als AuraTouch Healer kom je te staan op de site: aurahealers.nl

We wensen je een heerlijk voorjaar toe!
Bas Buis & Sunny Nederlof

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto Aurahealing-scannen-Chakra-1

Chakra healing: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Feng Shui inrichting-eettafel

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Ontdek-Feng-Shui

Ontdek Feng Shui: De energieke reis naar harmonie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die draait om de harmonieuze inrichting van je leefomgeving. Het streeft naar een betere stroming van energie, bekend als “chi”, door middel van onderbouwde principes, om zo welzijn, geluk en succes aan te trekken.

Reiki behandelingen-Nederlof Centrum

Het wonder van Reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is als een rustgevend en vaak diep verzachtend avontuur. Tijdens zo’n sessie ligt de ontvanger comfortabel gekleed op een massagetafel, terwijl de Reiki-beoefenaar zachte aanrakingen op specifieke delen van het lichaam toepast.

Feng Shui opleiding - Yin yang

ZOMERNIEUWS Nederlof Centrum   2023

Eindelijk is het zover! We zijn verheugd en enthousiast om onze langverwachte digitale Feng Shui Adviseur opleiding te lanceren! Met trots presenteren we jou een unieke kans om je onder te dompelen in de eeuwenoude kunst van Feng Shui!

Birgit de Heij bakfestijn winnares

Birgit de Heij wint het Sanquin Bakfestijn

Orthomoleculaire Voedings docente Birgit de Heij wint Bakfestijn!
Na ruim 200 inzendingen, duizenden stemmen en beoordeling door onze jury, kwamen op 27 juni 5 finalisten bij elkaar in het Miele Experience Center om hun traktatie te bakken en te presenteren.

Pin It on Pinterest