Nieuwsbrief juni 2022

basbuis logonederlofwebsitee1595849900393 - - Nieuwsbrief juni 2022 

Shin-Do® Master opleiding in Nederland en Spanje.  (Do Master opleiding start dit jaar in Spanje aan de Costa Blanca (Denia))

Als je de Shin-Do cursus al gevolgd hebt, dan weet je dat deze heel speciaal is. In 2 dagen leer je als cursist wat ki is, hoe makkelijk je het ‘kwijtraakt’, hoe je het bij je houdt en dit zelfs makkelijk kunt versterken. Na die 2 dagen kun je naar wens ‘in ki zijn’. 

Weet je dat je na de cursus ook master kunt worden in Shin-Do? Dan beheers je de Shin-Do technieken volledig. Ook leer je hoe je anderen kunt begeleiden, zowel individueel als in groepsverband, net als de cursus die je zelf ooit gevolgd hebt. Shin-Do masterschap is ook geschikt om jezelf mee te verwennen; het pad naar persoonlijke ontwikkeling is tenslotte waar het uiteindelijk om gaat. 

Als je toe bent aan je volgende stap, is Shin-Do master misschien wat voor jou. Verdieping, persoonlijke groei, echt leren hoe je een Shin-Do cursus geeft en anderen begeleidt. De opleiding begint nu met de eerste week in romantisch Denia, Spanje. 
Juist het feit dat je er een week helemaal uit bent en de diepte in gaat met Shin-Do, geeft verdieping en een scala van inzichten. Een week ‘uit je gewone leven’ en omgeving, je wentelen in het Spaanse leven en de diepte in gaan met Shin-Do.

De opleiding Shin-Do Master bestaat uit 3 delen; de stages in Nederland, de begeleiding (ook in Nederland) en een week in Spanje. Alle onderdelen worden verzorgd door de ervaren docente die je waarschijnlijk al kent; Nancy Pistolozzi meer info.

Aan de Costa Blanca in Spanje, tussen Valencia en Alicante ligt het prachtige Denia. Een havenstadje waar een authentieke Spaanse sfeer hangt. De hoofdstraat van Denia en het hele oude centrum daar omheen biedt tal van cafés en designerwinkels. Een week ‘uit je gewone leven’ en eigen omgeving, wentel je je in het Spaanse leven en ga je de diepte in met Shin-Do. Dit geeft meer verdieping en een scala aan inzichten. 

Shin-Do Master worden in Spanje; Ki & tapas. Het ki-point (oranje energiepunt) en de Valencia regio (sinaasappels) gaan prachtig samen.
Een opleiding master (leraar, docent) met stages en begeleiding in Nederland en als hoogtepunt een trainingsblok in Spanje. Denia is een gastronomische topbestemming, met meer dan 400 restaurants en tal van traditionele tapasbars. De lokale rode garnaal is het grootste icoon van de fantastische mediterrane keuken die Denia haar bezoekers kan bieden. Door de jaren heen is Denia’s gastronomie verder verrijkt met onder meer wijnsoorten, rozijnen, rijst en technieken om vis te zouten of drogen om het te bewaren. En dat alles met uitzicht op de Middellandse zee en de prachtige Montgó berg die het stadje begrenst!

Het Traject De Shin-Do opleiding vindt plaats in Nederland en Spanje
12 lessen verdeeld over 8-10 maanden
4 lesdagen in Spanje (één week lesblok)
8 stagedagen in Nederland 
Persoonlijke begeleiding.
De les-blokken in Spanje worden gegeven op een fijne en centrale locatie die het mogelijk maakt de opleiding te volgen zonder eigen vervoer.
De accommodatie (hotel of appartement) wordt verzorgd tenzij je al accommodatie hebt (dan voor eigen rekening).

De door ons verzorgde accommodatie ligt op loopafstand van winkels, boulevard, restaurants en de leslocatie.  
*7 verblijf dagen in Spanje waarvan 4 lesdagen (excl. vlucht en transfer)
*6 nachten verblijf in Hotel Nou Roma midden in het centrum van Deniá incl. ontbijt
*4 lesdagen in een zaal van een voormalig 450 jaar oude nonnenklooster meer info.

Meer informatie over de Shin-Do Master en overige curssusen en opleidingen.
Kijk op onze website: www.nederlofcentrum.nl 

Veel liefde en kracht toegewenst!
Namens het Nederlof Centrum team

Aanmelden


Het centrum is een geregistreerd onderwijs instituut (CRKBO), en aangesloten bij het KTNO, Reiki Ryoho en de internationale Reiki Alliance.
www.nederlofcentrum.nl
Reiki 1 course-positions-nederlof centrum

Reiki 1 course now also available in English!

Reiki 1 course now also available in English! We are excited to announce that our Reiki 1 course is now also available in English. Join us on for the first English session. We only give the English version once a year. Check our agenda for the available date.

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024 voltooid!

Afgelopen weekend hebben we na een reis van anderhalf jaar de certificaten voor meditatieleraar mogen uitreiken aan een mooie en toegewijde groep deelnemers. Dankbaar dat we als docenten dit pad naar meer inzicht en transformatie hebben mogen begeleiden.

Groepsfoto's 2024 nederlof centrum

Groepsfoto’s 2024

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie van harte feliciteren met het succesvol afronden van de cursus of opleiding. We hopen dat jullie de opgedane kennis en vaardigheden goed zullen blijven gebruiken en dat jullie blijven groeien, zowel persoonlijk als...
Nederlof nieuwsbrief logo

Nieuw! Twee aparte opleidingen AuraTouch – Nederlof Centrum

De 2 jarige opleiding AuraTouch healing bestond altijd al uit twee delen. Het zijn vanaf nu geheel zelfstandige opleidingen. De opleidingen zijn nu geheel los van elkaar en kunnen apart gevolgd worden. We presenteren twee AuraTouch opleidingen

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto-Aura-Chakra healing-1

Chakra’s: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Foto na Feng Shui inrichting-2

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Pin It on Pinterest