Nieuwsbrief december 2021

Nederlof Centrum Nieuws – december 2021

Onderwerpen:

  • We zijn gewoon open
  • Reiki voor kinderen
  • Parkeerbeleid locatie Almere
  • Biologika februari; nog enkele plekken
  • Bedankt voor afgelopen jaar!

Parkeren 2022

Aanvullende informatie:
Het parkeerbeleid rondom Nederlof Centrum is nu duidelijker gedefinieerd door de gemeente. De huidige blauwe zones in het Randstad gebied veranderen per 1 januari 2022 in betaalde parkeergebieden.De blauwzone kaarten komen helemaal te vervallen per 01-01-2022
Als je geen parkeer app gebruikt kun je als parkeerder het kenteken invoeren en betalen met pinpas. Een parkeerticket achter de voorruit leggen is niet nodig.
De volgende tarieven zijn een indicatie en zijn gebaseerd op de huidige publicatie  van de gemeente:
Maandag t/m woensdag 09:00-22:00 €1 per uur
Donderdag t/m zaterdag 09:00-24:00 €1 per uur
Zondag 12:00-17:00 €1 per uur
(maximum €5 per dag)

Reiki voor kinderen

Er wordt regelmatig gevraagd naar een Reiki klas speciaal voor kinderen. Hierbij kondigen we graag de volgende reiki kinder klas aan!
In het weekend van 25-26 juni 2022 is er een Reiki 1 cursus voor kinderen.

  • Minimum leeftijd 9 jaar
  • Zelfstandig genoeg om alleen een kinderklas bij te wonen
  • Een verzorger of aangestelde brengt en haalt het kind op

Als je als ouder nog geen reiki 1 hebt, kan je de reiki 1 cursus tegelijk met je kind volgen, tegen normaal tarief. Hou er wel rekening mee dat de lesstof is afgestemd op kinderen (de initiaties, posities van behandelen, certificering en dergelijke zijn uiteraard identiek).

Nederlof Centrum is gewoon open

Ondanks alle maatregelen is er voor ons gelukkig niets veranderd. De QR code is niet vereist.
Wel maken we gebruik van het triage (gezondheids) formulier.
Voor meer details: corona update.

Biologika master opleiding februari

Biologika is de leer van de 5 biologische natuurwetten en is gebaseerd op de intelligentie, de logica van het leven. Bio staat voor het leven en Logica wil zeggen: de juiste opeenvolging van oorzaak en gevolg. Het heet ook wel De Nieuwe Medicina. Biologika, de Nieuwe Medicina, is een geheel nieuw leervak.
Wat is Biologika?
Biologika is gedetailleerde informatie over hoe en waarom ziektes ontstaan en hoe het ziekteproces weer stopt. Alhoewel de opbouw van de kennis natuurwetenschappelijk van aard is, heb je geen voorkennis nodig.
Voor wie
De Biologika Master Opleiding is een heel uitgebreide opleiding voor iedereen. Of je de opleiding tot Biologika master nu geheel voor jezelf volgt, om je naasten bij te staan in hun helingsproces of dat je therapeut, coach of healer bent;  als je interesse hebt in de oorzaak van ziektes en het genezen daarvan is dit een uiterst waardevolle opleiding. Biologika is een andere manier van denken, gebaseerd op nieuwe kennis, met prachtige resultaten.
Je zult na deze opleiding echt versteld staan van de prachtige en oneindige intelligentie van je lichaam, van je ziel, de psyche en elk ziekteproces. De basisangst van velen voor ziektes en besmettingen zullen afnemen en je zult nooit meer op dezelfde manier naar ziekteprocessen kijken.
Biologika is het blootleggen van de feitelijke oorzaak achter elke ziekte, elke klacht, fysiek en mentaal.
Biologika stelt je in staat de impact (oorzaak) te helen.
Voor het eerst worden de wetmatigheden en zinvolle doelen van ziektes onthuld.
Deze unieke opleiding exclusief bij Nederlof Centrum
De Biologika Master Opleiding is uniek en kan je alleen bij ons volgen!
Verder is de opleiding geaccrediteerd als HBO module bij het KTNO.

Meer weten Klik voor meer informatie
Video’s bekijken? Klik
Ervaringen lezen (case) Klik

Fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar

Tot slot bedanken wij onze lieve studenten voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar en wensen we je heel fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en zorgeloos nieuwjaar!
Team Nederlof Centrum

Reiki 1 course-positions-nederlof centrum

Reiki 1 course now also available in English!

Reiki 1 course now also available in English! We are excited to announce that our Reiki 1 course is now also available in English. Join us on for the first English session. We only give the English version once a year. Check our agenda for the available date.

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024 voltooid!

Afgelopen weekend hebben we na een reis van anderhalf jaar de certificaten voor meditatieleraar mogen uitreiken aan een mooie en toegewijde groep deelnemers. Dankbaar dat we als docenten dit pad naar meer inzicht en transformatie hebben mogen begeleiden.

Groepsfoto's 2024 nederlof centrum

Groepsfoto’s 2024

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie van harte feliciteren met het succesvol afronden van de cursus of opleiding. We hopen dat jullie de opgedane kennis en vaardigheden goed zullen blijven gebruiken en dat jullie blijven groeien, zowel persoonlijk als...
Nederlof nieuwsbrief logo

Nieuw! Twee aparte opleidingen AuraTouch – Nederlof Centrum

De 2 jarige opleiding AuraTouch healing bestond altijd al uit twee delen. Het zijn vanaf nu geheel zelfstandige opleidingen. De opleidingen zijn nu geheel los van elkaar en kunnen apart gevolgd worden. We presenteren twee AuraTouch opleidingen

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto-Aura-Chakra healing-1

Chakra’s: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Foto na Feng Shui inrichting-2

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Pin It on Pinterest