Nederlof Centrum Nieuws – december 2021

Onderwerpen:

  • We zijn gewoon open
  • Reiki voor kinderen
  • Parkeerbeleid locatie Almere
  • Biologika februari; nog enkele plekken
  • Bedankt voor afgelopen jaar!

Parkeren 2022

Aanvullende informatie:
Het parkeerbeleid rondom Nederlof Centrum is nu duidelijker gedefinieerd door de gemeente. De huidige blauwe zones in het Randstad gebied veranderen per 1 januari 2022 in betaalde parkeergebieden.De blauwzone kaarten komen helemaal te vervallen per 01-01-2022
Als je geen parkeer app gebruikt kun je als parkeerder het kenteken invoeren en betalen met pinpas. Een parkeerticket achter de voorruit leggen is niet nodig.
De volgende tarieven zijn een indicatie en zijn gebaseerd op de huidige publicatie  van de gemeente:
Maandag t/m woensdag 09:00-22:00 €1 per uur
Donderdag t/m zaterdag 09:00-24:00 €1 per uur
Zondag 12:00-17:00 €1 per uur
(maximum €5 per dag)

Reiki voor kinderen

Er wordt regelmatig gevraagd naar een Reiki klas speciaal voor kinderen. Hierbij kondigen we graag de volgende reiki kinder klas aan!
In het weekend van 25-26 juni 2022 is er een Reiki 1 cursus voor kinderen.

  • Minimum leeftijd 9 jaar
  • Zelfstandig genoeg om alleen een kinderklas bij te wonen
  • Een verzorger of aangestelde brengt en haalt het kind op

Als je als ouder nog geen reiki 1 hebt, kan je de reiki 1 cursus tegelijk met je kind volgen, tegen normaal tarief. Hou er wel rekening mee dat de lesstof is afgestemd op kinderen (de initiaties, posities van behandelen, certificering en dergelijke zijn uiteraard identiek).

Nederlof Centrum is gewoon open

Ondanks alle maatregelen is er voor ons gelukkig niets veranderd. De QR code is niet vereist.
Wel maken we gebruik van het triage (gezondheids) formulier.
Voor meer details: corona update.

Biologika master opleiding februari

Biologika is de leer van de 5 biologische natuurwetten en is gebaseerd op de intelligentie, de logica van het leven. Bio staat voor het leven en Logica wil zeggen: de juiste opeenvolging van oorzaak en gevolg. Het heet ook wel De Nieuwe Medicina. Biologika, de Nieuwe Medicina, is een geheel nieuw leervak.
Wat is Biologika?
Biologika is gedetailleerde informatie over hoe en waarom ziektes ontstaan en hoe het ziekteproces weer stopt. Alhoewel de opbouw van de kennis natuurwetenschappelijk van aard is, heb je geen voorkennis nodig.
Voor wie
De Biologika Master Opleiding is een heel uitgebreide opleiding voor iedereen. Of je de opleiding tot Biologika master nu geheel voor jezelf volgt, om je naasten bij te staan in hun helingsproces of dat je therapeut, coach of healer bent;  als je interesse hebt in de oorzaak van ziektes en het genezen daarvan is dit een uiterst waardevolle opleiding. Biologika is een andere manier van denken, gebaseerd op nieuwe kennis, met prachtige resultaten.
Je zult na deze opleiding echt versteld staan van de prachtige en oneindige intelligentie van je lichaam, van je ziel, de psyche en elk ziekteproces. De basisangst van velen voor ziektes en besmettingen zullen afnemen en je zult nooit meer op dezelfde manier naar ziekteprocessen kijken.
Biologika is het blootleggen van de feitelijke oorzaak achter elke ziekte, elke klacht, fysiek en mentaal.
Biologika stelt je in staat de impact (oorzaak) te helen.
Voor het eerst worden de wetmatigheden en zinvolle doelen van ziektes onthuld.
Deze unieke opleiding exclusief bij Nederlof Centrum
De Biologika Master Opleiding is uniek en kan je alleen bij ons volgen!
Verder is de opleiding geaccrediteerd als HBO module bij het KTNO.

Meer weten Klik voor meer informatie
Video’s bekijken? Klik
Ervaringen lezen (case) Klik

Fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar

Tot slot bedanken wij onze lieve studenten voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar en wensen we je heel fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en zorgeloos nieuwjaar!
Team Nederlof Centrum

Categorieën

Aangesloten bij GRO register opleidingen

Per 09-07-2021 is Nederlof Centrum aangesloten bij GRO GAT Register Opleidingen. Accreditaties De opleidingen zelf zullen tussen nu en eind dit jaar ingediend worden en in het register komen als geaccrediteerde opleidingen.  

We zijn open!

We zijn open! De cursussen en opleidingen zijn gewoon te volgen. Zowel het KTNO als Rijksoverheid en NRTO geven aan dat het kan en mag! Groepen Er is toestemming tot maximaal 30 personen. Nederlof Centrum heeft ervoor gekozen om de groepen een stuk kleiner te houden....

Mondkapjes en Hypercapnie

Mondkapjes en hypercapnie Er is onderzoek gedaan naar de effecten van mondkapjes en de toename van CO2 in het bloed. Hierbij een interessant artikel daarover. Gepubliceerd augustus 2020. Klik hier