De kracht van Reiki

De kracht van Reiki bij het Nederlof Centrum

Toen wij Reiki leerden kennen, ruim 30 jaar geleden, stonden we geen van beide echt stil bij de kwaliteit van de reiki cursus die we gingen volgen. Iemand vertelde ons over het begrip reiki, waar we tot dat moment nooit van gehoord hadden, en wat je ermee kon doen. Wat later zagen we een cursus aangekondigd staan en we schreven ons in voor de cursus. Tijdens maar vooral na de reiki cursus, leerden we meer over de traditionele reiki leer, de opvolgers van de ontdekker en wat reiki echt inhield. Toen we verder gingen met reiki (reiki veroverde meteen ons hart…) wisten we dat we goed zaten en konden we verantwoord door.
Toen we weer in Nederland woonden en ons verder in reiki wilden verdiepen was er buiten de hoofdstroom, die rechtstreeks via de opvolgers, van de ontdekker afstamde, al wat aanbieders van cursussen waar we onze vraagtekens bij zetten. Dat was toen uniek; een opleider die een reiki-cursus op een heel ander niveau aanbood dan gebruikelijk. Achteraf gezien was dat natuurlijk logisch; ook een discipline als bijvoorbeeld yoga wordt op vele niveaus aangeboden en waarom zou dat bij reiki anders zijn.

Vandaag de dag heb je als aankomende reiki beoefenaar meer keuze dan 30 jaar geleden. Dat is natuurlijk een luxe, maar ook een luxe die het soms lastig maakt te bepalen waar je de cursus gaat volgen. Als je kijkt naar kwalitatief hoogwaardige cursussen waarbij je als reiki cursist echt met de volledige reiki-kracht naar huis gaat, is de keuze eigenlijk niet echt groter dan 30 jaar geleden! Net als toen raden we je aan om de reiki cursus te volgen bij een centrum dat een reiki beoefening kent die niet alleen qua woord maar ook qua beoefening echt afstamt van Mikao Usui, de grondlegger. Met leraren waar reiki echt deel uitmaakt van hun fundament in het leven. Een centrum dat bij wijze van spreken over 100 jaar nog bestaat en naservice kan geven. Waar je echt met de kracht van reiki naar huis gaat. Dat is onze belofte!

Nederlof Centrum is zo een centrum. Het geeft al meer dan 30 jaar reiki cursussen en reiki opleidingen. De oprichters zijn de auteur van het meest toonaangevende reiki-boek en zelfs de oprichters van een grote reiki beroepsorganisatie.
De kennis van de Reikimasters van Nederlof Centrum / Reiki-Instituut komt rechtstreeks van de opvolgers zelf en we weten dat we exact de initiaties verrichten zoals zij.
We hopen dat je jezelf, net als wij destijds, een mooie reiki ervaring gunt.

Veel liefs Sunny Nederlof en Bas Buis

Klk hier voor meer informatie over de reiki cursus>>

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto-Aura-Chakra healing-1

Chakra healing: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Foto na Feng Shui inrichting-2

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Ontdek-Feng-Shui

Ontdek Feng Shui: De energieke reis naar harmonie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die draait om de harmonieuze inrichting van je leefomgeving. Het streeft naar een betere stroming van energie, bekend als “chi”, door middel van onderbouwde principes, om zo welzijn, geluk en succes aan te trekken.

Reiki behandelingen-Nederlof Centrum

Het wonder van Reiki behandelingen

Een Reiki behandeling is als een rustgevend en vaak diep verzachtend avontuur. Tijdens zo’n sessie ligt de ontvanger comfortabel gekleed op een massagetafel, terwijl de Reiki-beoefenaar zachte aanrakingen op specifieke delen van het lichaam toepast.

Feng Shui opleiding - Yin yang

ZOMERNIEUWS Nederlof Centrum   2023

Eindelijk is het zover! We zijn verheugd en enthousiast om onze langverwachte digitale Feng Shui Adviseur opleiding te lanceren! Met trots presenteren we jou een unieke kans om je onder te dompelen in de eeuwenoude kunst van Feng Shui!

Orthomoleculair Birgit de Heij bakfestijn winnares

Birgit de Heij wint het Sanquin Bakfestijn

Orthomoleculaire Voedings docente Birgit de Heij wint Bakfestijn!
Na ruim 200 inzendingen, duizenden stemmen en beoordeling door onze jury, kwamen op 27 juni 5 finalisten bij elkaar in het Miele Experience Center om hun traktatie te bakken en te presenteren.

Pin It on Pinterest