Nieuwsbrief oktober 2022

STAP-budget en Reiki
De overheid kiest er momenteel voor om de toegang tot het register stapsgewijs vrij te geven om overbelasting van het systeem te voorkomen. Branche specifieke keurmerken komen in een latere fase dus aan bod. Hou er verder rekening mee dat de STAP subsidie ruimte biedt voor maximaal zo’n 40.000 aanvragen vanuit burgers en dat nader te bepalen criteria voor zowel opleider als aanbod aan de orde zijn!Wij als Nederlofcentrum weten dus nog niet wanneer wij aan de beurt zijn dit jaar, het is dus even afwachten.

Wat we al wel kunnen vertellen is dat Reiki niet valt onder het stap-budget (of een andere subsidieregeling). De reden daarvoor is niet organisatorisch, maar energetisch van aard. Het principe van energie-uitwisseling is een belangrijk element van de Usui Reiki methode. Elke vorm van subsidie zou daar afbreuk aan doen. Een subsidie om de drempel van het lesgeld te verlagen zou prettig zijn voor ons als reikicentrum, maar zou ernstig afbreuk doen aan het reiki vermogen (de kracht) die de student tijdens de initiatie hoort te krijgen.

Opleiding tot meditatieleraar start 30 oktober 
Tijdens deze Mediatieleraar opleiding, reiken we traditionele en moderne meditatietechnieken aan. Deze worden in eerste instantie door jouzelf beoefend en ervaren. Jouw persoonlijke ontwikkeling, je eigen inzicht en ervaring gaan immers de basis vormen van waaruit jij les gaat geven. De meditatiebeoefening en het uiteindelijk leren lesgeven en begeleiden zullen mede worden ondersteund door belangrijke basisprincipes uit het Boeddhisme. Opmerkzaamheid, Liefdevolle Vriendelijkheid en de 4 Nobele Waarheden over hoe we omgaan met ons lijden.
Meer informatie: Meditatieleraar Opleiding>> 
Zie deze unieke meditatieleraar opleiding niet als enige doel maar ook als een cadeau aan jezelf!

Reiki Master – Pad naar Reiki Masterschap
Het Reiki masterschap is een van de grootst mogelijke stappen naar spirituele groei die je je kunt nemen. Het is deze stap die je in staat stelt je eigen masterschap te creëren, de inwijdingen te verrichten, en anderen in contact te brengen met de oer-traditie van Reiki Ryoho. Het Nederlof Centrum heeft een rijke ervaring in het opleiden van Reiki Masters. Het pad naar Masterschap gaat op 08 nov 2022 weer in Spanje van start. Zoals je misschien weet bestaat de opleiding tot Reikimaster uit twee week-blokken in Spanje en meerdere korte blokken en stages in Nederland.
Bas Buis en Sunny Nederlof begeleiden jou tot het Masterschap!
Meer informatie: Reiki Master>> 

Het Boek Overvloed en de workshop door Pieter Wijtenburg
Overvloed en tekort komen beide terug in je mentale en fysieke welzijn en zijn daardoor eigenlijk alles bepalend. Tijdens de workshops gaat Pieter Wijtenburg een stuk verder, met veel nieuwe onderwerpen en nieuwe eye-openers.

Denk je dat hard werken altijd leidt tot overvloed?
Denk je dat doorzettingsvermogen altijd leidt tot overvloed?
Denk je dat passie voor wat je doet altijd leidt tot overvloed?
Leidt het hebben van geld altijd tot succes of geluk?  
Hoe roep je overvloed dan wel op…? Dat is precies het onderwerp van de cursus

Als je wilt weten hoe je op elk niveau overvloed in je leven kunt brengen en behouden, is de cursus over het geheim van Overvloed op 14 & 15 januari misschien wel de belangrijkste investering die je kunt doen.                                    
Het advies is om het boek gelezen te hebben voordat je de workshop bijwoont.
Bij het inschrijven kun je ervoor kiezen om het Boek van Overvloed per post te ontvangen. 

Veel Geld, kracht en liefde toegewenst!
Het Nederlof team
www.nederlofcentrum.nl
Reiki 1 course-positions-nederlof centrum

Reiki 1 course now also available in English!

Reiki 1 course now also available in English! We are excited to announce that our Reiki 1 course is now also available in English. Join us on for the first English session. We only give the English version once a year. Check our agenda for the available date.

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024

Opleiding Meditatieleraar 2022-2024 voltooid!

Afgelopen weekend hebben we na een reis van anderhalf jaar de certificaten voor meditatieleraar mogen uitreiken aan een mooie en toegewijde groep deelnemers. Dankbaar dat we als docenten dit pad naar meer inzicht en transformatie hebben mogen begeleiden.

Groepsfoto's 2024 nederlof centrum

Groepsfoto’s 2024

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie van harte feliciteren met het succesvol afronden van de cursus of opleiding. We hopen dat jullie de opgedane kennis en vaardigheden goed zullen blijven gebruiken en dat jullie blijven groeien, zowel persoonlijk als...
Nederlof nieuwsbrief logo

Nieuw! Twee aparte opleidingen AuraTouch – Nederlof Centrum

De 2 jarige opleiding AuraTouch healing bestond altijd al uit twee delen. Het zijn vanaf nu geheel zelfstandige opleidingen. De opleidingen zijn nu geheel los van elkaar en kunnen apart gevolgd worden. We presenteren twee AuraTouch opleidingen

Sound healing 13-jan 2024-D-1258-nederlof centrum

Sound Healing Meditatie door Bertin Bom

Bertin Bom, onze meditatieleraar in opleiding, leidde op 13 januari 2024 een betoverende sound healing meditatieles. Met passie creëerde hij een unieke ervaring door helende klanken te gebruiken voor rust en harmonie.

Niewsbrief afbeelding-Jaar van de Draak

Jaar van de Draak 2024

Welkom terug in 2024, het jaar van de Draak! In de Chinese astrologie symboliseert de Draak kracht, moed en welvaart. Het belooft een jaar te worden waarin we deze eigenschappen kunnen omarmen en benutten voor persoonlijke en professionele groei.

Gefeliciteerd-groepscollage-afgerond-2023

Gefeliciteerd aan alle deelnemers!

Gefeliciteerd! Namens ons team willen we jullie feliciteren met het succesvol voltooien van de gevolgde cursus of opleiding. We hopen dat jullie de verworven kennis en vaardigheden blijven benutten en dat jullie blijven groeien in zowel je persoonlijke als spirituele ontwikkeling.

nieuwsbrief december 2023-afbeelding 1

Nieuwsbrief december 2023

We nodigen je graag uit voor een bijzondere dag vol innerlijke ontdekkingen op onze open dag voor de Meditatieleraar opleiding, die plaatsvindt op 13 april 2024 in Almere. Dit is een prachtige kans om kennis te maken met de wereld van meditatie..

Foto-Aura-Chakra healing-1

Chakra’s: Ontdek de energetische essentie van balans

Chakrahealing, een fascinerend onderdeel van onze uitgebreide opleiding, neemt je mee naar de kern van chakra’s en heling. Uit het diepgewortelde hindoeïsme van India komen de chakra’s voort als onmisbare bouwstenen…

Nieuwsbericht oktober-Reiki behandeldag, Reiki 2 cursus, AuraTouch oefendag

Nieuwsbericht oktober

Met veel vreugde kijken we terug naar de succesvolle Reiki oefen- en behandeldag die we dit jaar hebben georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de deelnemers, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze unieke dag opnieuw organiseren!

De kracht van healing

Wat is healing?

Healing is een eeuwenoude manier gericht op het herstellen van evenwicht en welzijn in lichaam, geest en ziel. In dit bericht gaan we hier dieper op in en waarom het volgen van een healing opleiding…

Foto na Feng Shui inrichting-2

Feng Shui inrichting

We vinden het belangrijk dat kennis ook echt praktisch toepasbaar is. Hier delen we dan ook graag een voorbeeld uit ons eigen leven. We hebben een eetkamer die op het westen georiënteerd is. Daar staat een houten tafel en een set paarse stoelen die we al heel lang hebben.

Pin It on Pinterest